To so kopalke, ki se najbolj prilegajo vašemu karakterju

Izbor kopalk po astroloških znamenjih

Foto: Arturo Rivera/ Unsplash

Je kdo, ki ni obseden s svojim horoskopom? Ne glede na to ali so napovedi resnične ali ne, poglejmo ali se vaš bikini ujema z vašim znamenjem.

Oven
Ovnice nikoli ne sledijo trendom – ampak jih raje postavljajo! To še posebej velja, ko gre za izbiro kopalk. Kot eden od drznih in najhujših znakov ste zagotovo bolj primerne za kroje, ki izstopajo po seksi videzu. Dvodelne kopalke v rdeči barvi pristajajo vaši osebnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNDERSEA WEAR (@underseawear)

Bik
Bikice cenite svoj videz in tudi dobro počutje. Čeprav so drugi znaki naklonjeni bolj trendovskim možnostim je vaš okus bolj klasičen, a vseeno ne dolgočasen. Za vas je zato primerna izbira klasičnih ali vintage kopalk, za boljši izgled pa jih kombinirajte z ruto.

Dvojček
Ženske rojene v znamenju dvojčka so lahko nekoliko neodločne in se pred odločitvijo nakupa vrtijo v začaranem krogu. Najboljši trend za vas je kombiniranje spodnjega in zgornjega dela v različnih barvah in vzorcih.

Rak
Rakice imajo rade valove, morje, plažo in na v vrhuncu poletja živijo na plaži. Rojene v tem znamenju težijo k bolj ženstvenem in elegantnem slogu, ki mora vsebovati tudi seksi elemente. V kolikor boste izbrale kopalke v beli barvi, boste na plaži zagotovo privabljale poglede.

Lev
Lavinje hrepenite po pozornosti in zahtevate, da ste ves čas v središču pozornosti, ne glede na to, ali si to priznate ali ne. Zaradi tega so vam drzni živalski odtisi, kot je tigrasti vzorec, pisani na kožo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matte Swim (@mattecollection)

Devica
Device ponavadi favorizirajo bolj dekliške sloge z elegantnimi kroji. Obožujete stvari visoke kakovosti in veliko pozornosti namenjate detaljom.

Škorpijon
Škorpijonke imate odkrito in drzno osebnost, ste pa tudi rahlo skrivnostne. Najboljše kopalke za vas so elegantne, drzne in temnejših barvah. Velika sončna očala so seveda obvezen modni dodatek.

Strelec
Strelke imate rade zapletene detajle, privlačne barve in vzorce, a hkrati ljubite tudi udobje. Potrebujete enodelne kopalke, primerne tako za poležavanje na plaži kot za neštete avanture, ki vas spremljajo skozi poletje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEON Swimwear (@neon_swimwear)

Kozorog
Ker ste kozoroginje ljubiteljice klasike, se vam najbolje podajo enodelne črne kopalke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christy (@closet_candy_addicts)

Vodnar
Vodnarkam ni vseeno, kaj si drugi mislijo. Ekscentrične in vihrave vodnarke morajo imeti na sebi nekaj izvirnega, nekaj kar jih osrečuje. Zato so zanje najboljša izbira barvito povsem različna spodnji in zgornji del kopalk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEON Swimwear (@neon_swimwear)

Ribe
Ribe so sanjavi znak, ki kar ne morejo nehati sanjati o svojem naslednjem potovanju na plažo. Ker ste romantične, so za vas primerne kopalke v močnih neon odtenkih, ki spominjajo na morske sirene.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!