fbpx

To so najboljše spletne trgovine za žensko in moško ulično modo

Katere so najboljše spletne trgovine za žensko in moško ulično modo? Preverite v nadaljevanju!

Spodaj boste našli seznam, kjer so zbrane najboljše spletne trgovine za žensko in moško ulično modo!

V zadnjih letih je ulična moda pridobila na svoji modni veljavi. Nekoč nišna moda se je razmahnila v vsem svojem sijaju, sprejele so jo celo večje modne hiše. Dokaz sta oblikovalski jezik, ki ga je Virgil Abloh predstavil v svoji debitantski kolekciji skupaj z Louisom Vuittonom, ali pa Kim Jones, ki je za svojo prvo kolekcijo pri Diorju k sodelovanju povabil legendarnega uličnega umetnika Kawsa.

Rezultat so številne znamke in tudi vedno večje število spletnih trgovin z ulično modo. Iz nekaterih lahko naročate tudi v Slovenijo in s tem potešite svoje hrepenenje po ulični modi. Ne glede na to, na katero stran spektra ulične mode se nagiba vaš okus, smo za vas izbrali nekaj najboljših spletnih trgovin z ulično modo, ki jih morate preveriti!

Najboljše spletne trgovine za žensko in moško ulično modo

Très Bien

Très Bien
Très Bien

Švedska trgovina iz Mälma je za moško modo monumentalna! Très Bien je barometer dobrega okusa, kjer dobro vedo, katere kose iz vsake kolekcije je treba imeti na zalogi vsako sezono. Vse skupaj pa je tudi zelo dobro kurirano. Njihov izbor ulične mode temelji na skejtborderski estetiki, poleg velikih znamk (Maison Margiela, Raf Simons, J.W. Anderson) držijo tudi nekaj manjših, kot so Bianca Chandon, Know Wave, Polar Skate Co. in Paradis3.

Standardna dostava v Slovenijo znaša 10 evrov, čas dostave je 2 do 5 dni. Če boste naročili kose v vrednosti nad 350 evrov, bo dostava brezplačna. Espresna dostava, ki bo vzela 1 do 3 dni, vas bo stala 22 evrov.

tres-bien.com

Naked Copenhagen

Naked Copenhagen
Naked Copenhagen

Naked je s svojim sloganom Suppyling girls with sneakers (Priskrbimo superge za dekleta) namenjen ženski ulični modi in vsem dekletom, ki iščejo najnovejše modne trende v tej sferi mode. Znamka je bila ustanovljena leta 2004, ima dve fizični lokaciji – eno v Kopenhagnu, eno v Aarhusu – in spletno trgovino z dostavo po celem svetu. Pri Naked Copenhagen boste našli najboljše ženske superge in oblačila, vključno z znamkami, kot sta New Balance in Vans.

V Slovenijo vas bo dostava stala 15 evrov, brezplačna bo, če boste naročili nad 200 evrov. Pošiljka bo potovala od 1 do 5 delovnih dni.

nakedcph.com

Slam Jam Socialism

Slam Jam Socialism
Slam Jam Socialism

Italijanski butik Slam Jam, ki se nahaja v Ferrari in Milanu, že tri desetletja ponuja ulično žensko in moško modo tam, kjer sicer kraljujejo luksuzne modne hiše. Danes lahko svetovno priznano modno entiteto kupci dosežejo tudi prek spletne trgovine Slam Jam Socialism. Seznam blagovnih znamk, ki jih držijo, vključuje velike znamke ulične mode, kot so Palace, Bape in Fear of God, pa tudi nišne znamke, kot so Awake NY, Call Me 917 in Advisory Board Crystals. Pogosta so tudi modna sodelovanja z znamkami, kot sta Nike in Needles.

V Slovenijo bo pošiljka potovala 1 do 3 dni, cena poštnine bo 15 evrov. Če boste naročili nad 200 evrov, bo poštnina brezplačna.

slamjam.com

End. Clothing

End. Clothing
End. Clothing

Če iščete določeno blagovno znamko moške ulične mode, je velika verjetnost, da jo boste našli ravno pri End. Clothing. Spletna trgovina s sedežem v Veliki Britaniji deluje od leta 2005 in velja za eno najboljših spletnih trgovin z ulično modo. Zato boste prav tam našli vse zadnje večje izdaje superg, ipd. Njihov (na videz) neskočen seznam modnih znamk je vsekakor vreden brskanja. Na voljo so namreč najboljše blagovne znamke ulične mode, kot so Stüssy, Undefeated, Aimé Leon Dore, Cav Empt, Noon Goons in še več.

Za pošiljko, ki bo v Slovenijo potovala približno teden dni, boste odšteli 5,99 evrov. Če boste naročili nad vrednostjo 250 evrov, bo poštnina brezplačna.

endclothing.com

Urban Outfitters

Urban Outfitters
Urban Outfitters

Urban Outfitters, ki ponuja moško in žensko ulično modo, kot tudi izdelke za dom in življenjski slog, skoraj gotovo že poznate. Trgovina, ki so jo ustanovili leta 1970, je postala vodilna v svetu visoke ulične mode z obsežnim seznamom ključnih blagovnih znamk ulične mode. Pri Urban Outfitteers ponujajo tudi denarnici prijazen outlet za vse, ki želite kupovati znamke, kot sta Stüssy in I.AM.GIA, kot tudi njihove lastne modno napredne dizajne in skrbno izbrane vintage kose.

Za Slovenijo je na voljo standardna dostava, kar pomeni, da bo pošiljka do vas potovala od 8 do 9 dni, za poštnino pa boste odšteli 8,99 evrov.

urbanoutfitters.com

Superconscious

Superconscious
Superconscious

Ena od boljših berlinskih trgovin z ulično modo, Superconscious, je projekt Nikolaija Goutzova in Simeona Dimitrova, ki sta se povezala, da bi uresničila svoje sanje o edinstveni konceptni trgovini v osrčju berlinskega okrožja Mitte. Trgovina, namenjena tako moškim kot ženskam, je danes znana predvsem po tem, da ponuja visoko kurirano zbirko ulične mode in manjše, nišne znamke, s poudarkom na prijazni in vključujoči kulturi.

Pošiljka bo v Slovenijo s standardno dostavo potovala od 3 do 5 dni (15 evrov), s hitro pa od 1 do 2 dni (45 evrov). Za naročila nad 200 evrov je hitra dostava brezplačna.

superconscious.de

Dover Street Market

Dover Street Market
Dover Street Market

Rei Kawabuko (možgani znamke Comme des Garçons), je avantgardno modo Dover Street Marketa (DSM) v London prvič pripeljal leta 2004. Danes ima DMS svoje trgovine še v New Yorku, Singapurju in Pekingu. To je trgovina za vse, ki imajo radi nove oblikovalce in eklektičen izbor oblačil, pa tudi prefinjen izbor znamk visoke mode in uličnih oblačil. Trgovina ima tudi občasna sodelovanja z znamkami, kot sta Vans in Gucci, seveda pa ostaja destinacija za vse ljubitelje kosov Comme des Garçons.

V Slovenijo je trenutna brezplačna standardna dostava, ki bo vzela 4 do 6 delovnih dni (tukaj so izključeni izdelki iz E-FLASHa). Za hitro dostavo bo treba doplačati približno 17 evrov.

doverstreetmarket.com

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija
Naked x Nike P-6000 (nakedcph.com)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!