fbpx

To so najboljši hoteli v Sloveniji po mnenju popotnikov (Tripadvisor)

Mind Hotel Slovenija, LifeClass Hotels & Spa, Portorož

Kje boste porabili bone za dopust? To so najboljši hoteli v Sloveniji po mnenju popotnikov (Tripadvisor) in morda prav tukaj najdete navdih za počitnikovanje!

Kateri so najboljši slovenski hoteli?  Pri tem vam lahko gotovo pomaga izbor uporabnikov in popotnikov na Tripadvisorju, ki so izbrali deseterico najboljših slovenskih hotelov. Za leto 2020 seznama (še) ni, ga pa imajo zato za leto 2019.

10. Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana
Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

Radisson Blu Plaza Hotel je prvi hotel v poslovnem in trgovskem središču BTC City. Bivanje v Radisson Blu Plaza Hotelu nudi gostom edinstveno izkušnjo mirnega in udobnega počitka, produktivnega delovnega okolja ter premišljene in dovršene gostinske ponudbe. Hotel kategorije štiri zvezdice s svojo moderno zasnovo, sodobnimi konferenčnimi dvoranami, osebnim pristopom ter odlično lokacijo, predstavlja gostom edinstveno izbiro za namestitev in poslovna srečanja v Ljubljani.

9. Kempinski Palace Portorož

Kempinski Palace Portorož
Kempinski Palace Portorož

Portoroški hotel Kempinski Palace je češnja na vrhu torte. Gre namreč za legendaren objekt z legendarno postrežbo, ki ponuja 164 superior in deluxe sob, 17 suit, kakopak pa ne manjka niti predsedniški apartma. Je luksuz v pravem pomenu, ki se prek sob razteza tudi na kulinariko, wellness center, prireditvene dvorane, fitnes,…

8. Mind Hotel Slovenija, LifeClass Hotels & Spa, Portorož

Mind Hotel Slovenija, LifeClass Hotels & Spa, Portorož
Mind Hotel Slovenija, LifeClass Hotels & Spa, Portorož

Mind Hotel Slovenija 5* prinaša popolnoma novo doživetje. Potovanje v zeleno istrsko pokrajino, modrino Mediterana in kristalne odseve lokalnih solinskih polj. Ste pripravljeni na razvajanje in sprostitev? Hotel je del sodobnega zimskega termalnega resorta in je neposredno povezan s termalnim Pramorjem, bazeni z ogrevano morsko vodo Sea Spa ter sedmimi centri z najcelovitejšo zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi.

7. Best Western Premier Hotel Slon, Ljubljana

Best Western Premier Hotel Slon, Ljubljana
Best Western Premier Hotel Slon, Ljubljana

Best Western Premier Hotel Slon se nahaja v samem središču Ljubljane, le nekaj korakov od starega mestnega jedra, Ljubljanskega gradu in vseh pomembnih mestnih znamenitosti. Ta sodoben hotel s 4 zvezdicami superior premore 170 udobnih in kakovostno opremljenih sob. Superior Deluxe sobe, Deluxe sobe in Suite nudijo luksuzno nastanitev tudi za najbolj zahtevne goste.

6. Hotel Slovenija, Rogaška Slatina

Hotel Slovenija, Rogaška Slatina
Hotel Slovenija, Rogaška Slatina

Hotel Slovenija zaradi celovite ponudbe, kjer je vse na enem mestu, velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. S tem sovpada tudi izgradnja novega notranjega bazena s termo-mineralno vodo, ki je bil zaključen v začetku marca 2013. Gostom je na voljo 10 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih sob, 3 troposteljne sobe in 5 apartmajev, dvigalo, restavracija s teraso, kavarna, wellness center in konferenčni prostor. Hišni ljubljenčki so dovoljeni v za to namenjenih sobah. Je edini hotel, ki nudi skupinam prilagojene programe in možnost zakupa celotnega hotela. Poleg tega pa hotel razpolaga s sobami, ki so namenjene gostom, alergičnim na prah.

5. Hotel Balnea Superior, Dolenjske toplice

Hotel Balnea Superior, Dolenjske toplice
Hotel Balnea Superior, Dolenjske toplice

Balnea ponuja prijetno umetniško okolje in pestre velnes storitve. Prostorne in razkošne hotelske sobe so opremljene s prijetnimi naravnimi materiali. Na voljo je več različnih suit z ločenima spalnim in dnevnim prostorom. V večini suit je v dnevnem prostoru kamin, v spalnem pa masažna kad. V hotelu so tudi sodobno opremljeni seminarski prostori, zanimiv svet savn SPA Panorama na vrhu hotela, kavarna s kaminom, klavirjem in teraso ob vodnem zrcalu, do sprostitvenega centra vodi atraktiven panoramski hodnik.

4. uHotel, Ljubljana

uHotel, Ljubljana
uHotel, Ljubljana

Če iščete resnično sproščujočo hotelsko doživetje, potem je uHotel kot nalašč za vas. Čeprav je hotel s 4 zvezdicami v samem središču Ljubljane, ga obdaja mirno in tiho okolje. V prijetnem ambientu uHotela boste hitro pozabili na stres napornega dne. Prostorne in svetle hotelske sobe ponujajo edinstveno ravnovesje med udobjem in priročnostjo – popolna kombinacija tako za poslovneže kot za družine. Naj vas ne skrbi: dobrodošli so tudi vaši štirinožni prijatelji!

3. Wellness hotel Sotelia, Podčetrtek

Wellness hotel Sotelia, Podčetrtek
Wellness hotel Sotelia, Podčetrtek

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova tesna povezanost z naravo. Njegova lega, razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarijo občutek harmonične povezanosti z okoliško naravo. V 3-nadstopnem hotelu s 145 sobami vas čaka obilo razvajanja. Vaše skrite želje bodo izpolnjevali v Wellness centru Spa Armonia, restavracijah Basilicum in Gratiola, v baru Barago, vinoteki Virstain, podzemni hodnik pa vas bo pripeljal do bazenov in savn v Wellness centru Orhidelia.

2. Grand Hotel Union, Ljubljana

Grand Hotel Union, Ljubljana
Grand Hotel Union, Ljubljana

V preko sto letih obstoja je Grand hotel Union pomembno sooblikoval politično in družabno življenje v prestolnici in njeni širši regiji. V svoji bogati zgodovini je bil hotel priča mariskateremu pomembnemu dogodku, v njem pa so prespali mnogi znani obrazi. Leta 1979 je v njem bival igralec in režiser Orson Welles, leta 1999 bivši ameriški predsednik Bill Clinton s soprogo, leta 2002 tibetanski duhovni vodja Dalai Lama, leta 2008 pa Njeno Veličanstvo Kraljica Elizabeta II. s soprogom. Mogočni Grand hotel Union vas vabi s 173 udobnimi, prijetno opremljenimi sobami, 10 luksuznimi suitami z odličnim razgledom in 12 prostornimi hotelskimi stanovanji.

1. Hotel Jama, Postojna

 Hotel Jama, Postojna
Hotel Jama, Postojna

Hotel v osrčju Parka Postojnska jama je najboljša izbira za obiskovalce Postojnske jame in Predjamskega gradu. Kljub neposredni bližini ene največjih svetovnih znamenitosti, boste tu našli mir in tišino sredi neokrnjene narave. Osemdeset dvoposteljnih ali povezanih sob obiskovalcem ponuja popolno udobje: klima naprave, brezplačen dostop do interneta, pestro kulinarično ponudbo in brezplačno parkiranje, z veseljem pa sprejmejo tudi vaše hišne ljubljenčke. Hotel Jama pa globoko v svojem jedru skriva posebno atrakcijo. Ostanite čez noč in raziščite skrivnostni del hotela, kjer so se v nekdanjem režimu dogajale tajne aktivnosti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tripadvisor.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.