HUD nakup: le 940 € za novi Macbook Air 2020

Na spletu smo zasledili zares hudo akcijo prenosnih računalnikom Macbook Air 2020, ki so pred tremi meseci doživeli konkretno posodobitev. Proizvajalec je namreč na spletu postregel s presenetljivo nizkimi cenami.

V rubriki HUD NAKUP smo za današnjo ponudbo dneva za vaš našli izjemno nakupno priložnost in sicer prensnik Apple Macbook Air za le 940 evrov (cena brez DDV, za slovenske pravne osebe), oziroma 1.119,00 evrov z vključenim DDV.

Hud nakup: Apple Macbook Air 2020

  • Cena 940,34 € velja za slovenske pravne osebe zavezance za DDV, ki se prijavijo na Amazon Business in so upravičena do nakupa brez DDV. Cena DDV je 1.119,00 €. Registracija na Amazon Business je brezplačna in terja le nekaj sekund vašega časa. Opravite jo preko te povezave!
  • Cena pri slovenskih trgovcih je v času pisanja članka v povprečju med 1.299,00 € in 1.619,00 €. Minimalni prihranek pri nakupu je torej okoli 180 €.

Kaj prinaša Apple Macbook Air 2020?

Mnogi ocenjevalci računalniške opreme prav Apple Macbook Air 2020 ocenjujejo za enega najboljših nakupov na področju tehnologij ta hip. Gre namreč za večnamenskega zmagovalca, ko gre za povprečnega uporabnika, ki prenosnik uporablja za sestavljanje dokumentov v Wordu, gledanje filmov in vsakodnevne opravke okoli spletne pošte.Namig: Amazon Business – slovenski davčni zavezanci kupujejo brez DDV

Poleg popusta na redno ceno, ki znaša preko 180 evrov v primerjavi s ponudbo na slovenskem spletu, lahko slovenski davčni zavezanci za DDV v okviru nemškega Amazon.de kupujejo brez DDV-ja. Potrebno je le opraviti registracijo na spodnjem naslovu. Nemški Amazon.de je preveden v angleški jezik!

Dodatne Informacije

Rubrika “Hud nakup” spremlja trenutne aktualne ponudbe na spletu in jih približuje slovenskim potrošnikom. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
HUD nakup: do 550 € popusta na aktualne modele iPhone