To so znaki, ki kažejo, da vaš sanjski moški le ni tako popoln

Foto: Bridgite Jones

Obstaja veliko pravljic in filmov, ki nas učijo o tem, kako preprosto veste, da ste našli princa svojih sanj. Pogledate ga v oči, zvonovi začnejo zvoniti, oblaki se ločijo, skrinje se dvignejo in nenadoma preprosto veste: to je prava ljubezen.

Po drugi strani pa velikokrat ta sanjski moški, ki smo si ga kot takega narisali v svoji glavi, morda le ni tako popoln. Zagotovo vas katera od njegovih navad jezi in spravlja v obup. In predno se odločite, da želite z njim preživeti preostanek življenja, se morate v to prepričati. Zato preverite, ali se se odločili za pravega.

1. Ne želi spoznati vaših prijateljev

To so ljudje, ki se bojijo nekomu popolnoma predati. Če vaš sanjski moški noče priznati, da imate prijatelje, sorodnike, svojo preteklost, notranje življenje, službo in druge stvarmi v življenju, zaradi katerih ste takšni, kot ste, potem je veza z njim nesmiselna in nevarna. Če se dobivate z nekom, ki trdi, da je zaseden vsakič, ko ga povabite ven in, ki se niso pripravljeni spoznati s tvojimi prijatelji ter družino, potem se enostavno obrnite na petah in odkorakajte stran.

2. Kaj se skriva za popolnim izgledom?

S tem mislimo na skrivnosti, nezaključene ali nedokončane obveznosti ter ostale nevroze, ki gospoda “popolnega” razorožijo in kar naenkrat postane popoln povprečnež. Včasih te znake lahko vidimo že na začetku veze, a jih na žalost le redko opazimo.

3. Brez smisla za humor

Ne glede na vse je za vas popoln lahko le nekdo, ki uživa v vaši družbi, se smeji vašim šalam in samega sebe ne jemlje preveč resno. Ko ujamete tako osebo, boste lažje spregledali kakšno pomanjkljivost in napako.

Foto:Bridget Jones

Ljubezen je celoletna igra. Zahteva skrb, čas in pozornost. Vključuje kompromise in se zanaša na dobro komunikacijo. Toda ljubezen, kadar je to v resnici ljubezen, je lahko tudi zelo preprosta. Če vam kdo ne osrečuje, se ga ne bojte spustiti. Bojše, da ste samski, kot z nekom, ki si vaše ljubezni ne zasluži.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 znakov, da nekoga magnetno privlačiš