fbpx

Top 13: najbolj osupljivi bazeni na svetu

Najbrž ga ni človeka, ki bi v tem trenutku odklonil sproščanje v bazenu. Sploh pa, če bi mu ponudili sproščanje v katerem izmed bazenov, ki smo jih na enem mestu zbrali za vse prave hedoniste. Tukaj so najbolj osupljivi bazeni na svetu. Da vam dokažemo, da so sanje lahko resničnost.

V dneh, ko se nam sonce prijazno smeje in smo z mislimi že preklopili na poletje, bi prav gotovo prijalo tudi čofotanje v bazenu. Kako bi šele prijalo čofotanje v bazenih, ki so naravnost iz sanj. Na svetu je namreč moč najti nekaj prav neverjetnih bazenov, ki v trenutku, ko jih zagledamo, pristanejo na seznamu destinacij, ki jih moramo vsaj enkrat obiskati. Danes vam predstavljamo sanjske, osupljive bazene, ki vas bodo začarali in vas vsaj za trenutek ponesli nekam daleč stran. Tukaj so najbolj osupljivi bazeni na svetu.

Hanging Gardens of Bali, Ubud, Bali, Indonezija

Lecrans Hotel & Spa, Crans-Montana, Švica

Hearst Castle Pools, Kalifornija, ZDA

Alila Ubud, Bali, Indonezija

Marina Bay Sands, Singapur

https://www.instagram.com/p/roWmxYQ-dw/?tagged=skyparkpool

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, Šanghaj, Kitajska

Alfonso Del Mar Resort, Čile

Bondi Baths, Avstralija

Velassaru, Maldivi

Katikies Hotels, Santorini, Grčija

Mardan Palace Hotel, Turčija

Hotel Caruso, Italija

Huvafen Fushi Resort, Maldivi

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.