14. Kino Otok 2018 – val pogumnih filmskih vizij

Zadnjič posodobljeno: :

Ptički že čivkajo in rože so že zdavnaj odprle svoje popke: v zraku je že čutiti pomladni pridih. S tem pa tudi poletje z vsemi festivali na čelu ni več daleč. Med 6. in 10. junijem bo v Izoli potekal mednarodni filmski festival 14. Kino Otok 2018. Lepo vabljeni!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Izola

Organizator

Kino Otok

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5,00 €

V Izolo med 6. in 10. junijem 2018 spet prihaja mednarodni filmski festival Kino Otok – Isola Cinema. 14. Kino Otok 2018 nas bo tudi tokrat pod zvezdnatim nebom ob spremljavi nežnega bučanja morja prilepil na sedeže pred filmska platna. Poleg romantičnih in nepozabnih projekcij na prostem bodo filmi prikazani tudi v kinodvoranah v Cerknici, Tolminu, Sežani, Idriji ter Ljubljani. Poleg neodvisnih filmov bo v okviru festivala potekala tudi sekcija kratkih filmov z naslovom Video na plaži in program Podmornica, program za mlade. Tako kot lani se bo tudi letos odvil program FOKUS, mednarodni program za usposabljanje in mreženje filmskih profesionalcev – tokrat namenjen predvsem montažerjem in oblikovalcem zvoka. Lepo vabljeni!

PREBERITE ŠE: Kurja polt 2018: festival žanrskega filma

Kino Otok poteka na najbolj prijetni lokaciji
Kino Otok poteka na najbolj prijetni lokaciji

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Virtualna noč groze: prekletstvo 2020 – prvič v Sloveniji