fbpx

Top 5 slovenskih vplivnic, ki vam odkrivajo čudoviti svet gora

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Slovenske gore privabljajo iz leta v leto vse več ljudi. Mnoge za vzpon prepričajo tudi prekrasne fotografije na družabnih omrežjih in simpatična dekleta, ki pozirajo na vrhovih. Spoznajmo nekatere izmed njih.

Urša Jezeršek

Urša je velika ljubiteljica gibanja. Poleg obiskovanja gora se namreč rada usede tudi na kolo ter zagoni pedala. Zaljubljena je v neokrnjeno naravo in nove dogodivščine. Pogosto ji družbo na avanturah dela tudi psiček pasme maltežan.

Anda Arko

Blogerka in velika ljubiteljica potovanj, se v času, ko ne potuje po svetu, rada zadržuje tudi v gorah. Njene popotniške dogodivščine lahko spremljate na Travel with Anda, saj je svetlolaska v svojem življenju obiskala že več kot 60 dežel.

Nina Legan

Svetlolasa Nina je ljubiteljica avantur, tako gorskih kot tudi smučarskih in kolesarskih. Navdušenka nad aktivnim načinom življenja o sebi pravi, da sledi soncu in da pleše skozi življenje.

Monika Pogačar

Tudi Monika je velika ljubiteljica aktivnega življenjskega sloga in potovanj. Pred časom je tako obiskala Dubaj in s sledilci delila nekaj prekrasnih fotografij. Najraje se sicer zadržuje v visokogorju, velikokrat pa ji družbo med odkrivanjem planin dela tudi zlati prinašalec.

Tatjana Velkova

Tatjana je sicer po poklicu učiteljica razrednega pouka, v prostem času pa velika ljubiteljica gora. Aktivno dekle se udeležuje tudi tekov in plezalnih dogodivščin, seboj pa vedno vzame dobro družbo in širok nasmeh.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!