TOP ZAKLJUČEK S SKUPINO XEQUTIFZ

Bodi top in pridi na top zaključek projekta FerFud Top Dog, kjer bo top folk užival v top jedeh in se zabaval ob top glasbi. Dobimo se v sredo, 2. oktobra, ob 17. uri na Ljubljanski tržnici. Save the date, res bo top.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljanska tržnica

Organizator

Ferfud

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop prost

2. oktobra ob 17. uri bo na Ljubljanski tržnici kulinarično-dobrodelni projekt FerFud zaključil svojo peto sezono v top slogu: z izborom najboljšega Naj Top Doga, s koncertom Xequtifz z gosti in, seveda, s finimi grižljaji. Top zabava se bo začela z odlično hrano. Obiskovalci bodo lahko izbirali med štirimi slastnimi Top Dogi, ki so se po težki bitki uvrstili v finalni izbor.

Po mnenju strokovne žirije in Facebook sledilcev si bo najboljši med njimi prislužil naziv Naj Top Dog. Vsi fini grižljaji bodo na voljo po fer ceni, ki ji lahko dodate še poljubni fer prispevek za otroke v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Kulinarični poslastici bo sledil top žur z glasbeno skupino Xequtifz in slovesna razglasitev končne donacije. Vse Top Dog recepte in ostale informacije najdete na ferfud.si.

Spoznajte najbolj priljubljene Top Doge in njihove ustvarjalce, ki se bodo na top zaključnem dogodku potegovali za laskavi naziv »Top Dog sezone«.

 

Dodatne Informacije

Več informacij na:
ferfud.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival čokolade 2020 se seli na splet: 7 dni sladkanja na prvem virtualnem kulinaričnem festivalu v Sloveniji