fbpx

Towell+: najboljša brisača za fitnes za vse ljubitelje potenja

Brisača za fitnes Towell+

Večina brisač za fitnes je mehkih, opojnih in kvalitetnih, a tu se njihove kvalitete končajo. Resni uporabnik/ca fitnesa pa ve, da to ni dovolj. Zato so pri podjetju Thinks izdelali Towell+, vrhunsko brisačo za fitnes, ki zadosti vsem potrebam sodobnega uporabnika fitnesa. S predalčkom za pametni telefon, ''kapuco'' za fitnes naprave in magnetom za obešanje je popoln sopotnik, vseh ki se radi potijo.

Osnovne Informacije
Znamka
Thinks
Model
Towell
Cena
30€
Trgovina

Towell+ je najboljša brisača za fitnes, ki si jo lahko zamislijo ljubitelji fitnesa. S svojo dvostransko površino blokira več kot 95 odstotkov mikrobov in poskrbi, da v fitnesu česa ne staknete. Razen kondicije, seveda. Medtem ko telovadite, vam ni treba skrbeti niti za svojo lastnino (ključe, denarnico, pametni telefon …), saj vse vredne predmete v posebnem žepku venomer nosite sabo. In ker pri Thinks vedo, da je pametni telefon zadnja stvar, s katero bi se radi ukvarjali med vadbo, a bi bili istočasno še vedno radi dosegljivi in poslušali svojo najljubšo glasbo, brisača Towell+ omogoča prav to. Skrit je za mrežico, prek katere lahko upravljate telefon.

PREBERITE ŠE: Copcho – kopalni plašč, brisača, vzglavnik in torba, vse to je večfunkcionalno oblačilo iz Slovenije


Naslednji razlog, zakaj je Towell+ edina brisača, ki jo ljubitelji fitnesa zares potrebujejo, je rokav za fitnes naprave, ki preprečuje, da bi brisača zdrsnila s svojega mesta. Potem je tu še magnetna zanka za obešanje, vrhunski material brisače (100-odstotni bombaž) pa je tako ali tako samoumeven. Naročite jo lahko na Kickstarterju za (preračunanih) 30 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.