fbpx

Travel Pilot 600i

Blaupunkt je na CES-u, ki je potekal v Los Angelesu med 8. in 11. januarjem, predstavil nov model zmogljivega 2-DIN-skega avtoradia TravelPilot New Jersey 600i, ki uporablja storitev miRoamer. Le-ta nam omogoča dostop do več tisoč radijskih postaj na svetovnem spletu. TravelPilot 600i se lahko poveže z medmrežjem preko mobilnega ...

Blaupunkt je na CES-u, ki je potekal v Los Angelesu med 8. in 11. januarjem, predstavil nov model zmogljivega 2-DIN-skega avtoradia TravelPilot New Jersey 600i, ki uporablja storitev miRoamer. Le-ta nam omogoča dostop do več tisoč radijskih postaj na svetovnem spletu. TravelPilot 600i se lahko poveže z medmrežjem preko mobilnega telefona s pomočjo tehnologije Bluetooth. Kljub temu ni izostala podpora zgoščenkam, klasičnim AM/FM-postajam in MP3-formatu.

Cena: okoli 300 evrov, na voljo v drugi polovici leta

Prejšnje
Kodak Zi6
Naslednje
Perilo Etam

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.