Perfekcionist, poslovnež, avanturist

Kolekcija Boss Black poudarja čiste linije, presenetljive detajle in luksuzne materiale. Oblačila s tesno prilegajočo silhueto delujejo klasično. Moški se spremeni v novega perfekcionista, ki ga navdihuje arhitektura. Barve segajo od bež do sivih odtenkov, z dodatki kaki, črne in kobaltno modre. V vroči Afriki je iskala ...

Kolekcija Boss Black poudarja čiste linije, presenetljive detajle in luksuzne materiale. Oblačila s tesno prilegajočo silhueto delujejo klasično. Moški se spremeni v novega perfekcionista, ki ga navdihuje arhitektura. Barve segajo od bež do sivih odtenkov, z dodatki kaki, črne in kobaltno modre. V vroči Afriki je iskala navdih kolekcija Boss Orange. Na obredni safari se moški poda z zavihanim denimom ali kratkimi hlačami, finim pletenjem, srajcami iz organskega bombaža in mokasini. Pastelne barve od modre do bež dodatno poživijo afriški elementi, kot so beduinski vzorci. Luksuzna kolekcija Boss Selection ustvarja podobo harvardskega poslovneža. Odlikujejo jo vrhunska kakovost, odlično oblikovanje, izjemno prileganje in modne linije z razkošnimi detajli. Videz je čist in samozavesten, popestrijo ga motoristična jakna in oxfordski čevlji z vezalkami iz kuščarjevega usnja. Osrednje barve so rjava, bež, bakrena in odtenek palisandra.

BOSS Store Ljubljana, Miklošičeva 4, Ljubljana

Prejšnje
Perilo Etam

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!