fbpx

Treeful Treehouse Sustainable Resort, Okinawa: Kjer narava sreča razkošje

Eko-razkošje v drevesnih hišicah

Foto: Treeful Treehouse Sustainable Resort

Odkrijte skrivnostno oazo sredi okinavskega gozda Yanbaru, kjer se Treeful Treehouse Sustainable Resort razprostira kot čarobno kraljestvo v krošnjah. Ta edinstvena destinacija prinaša nepozabno kombinacijo luksuza in trajnostnega bivanja, v popolni harmoniji z naravo.

Treeful Treehouse Sustainable Resort, edinstven v svoji zasnovi, se ponaša z edinstvenim konceptom trajnostnih drevesnih hišic, ki obiskovalcem omogočajo neposreden stik z naravo. Nahaja se v gozdu Yanbaru v mestu Nago na Okinawi, temu resortu uspeva združiti udobje in ekologijo, kar obiskovalcem omogoča doživetje “sožitja z naravo” na vseh petih čutilnih ravneh​​.

Foto: Treeful Treehouse Sustainable Resort

Resort ponuja različne storitve in ugodnosti, kot so zasebne kopeli, zunanji bazen, spa, trgovina, internetni kotiček in še več. Vsaka soba je opremljena z brezplačnim Wi-Fi-jem, dodatnimi ležišči, kopalnico, samostojnim umivalnikom, WC-jem s funkcijo bideja, brisačami, kopalniškimi pripomočki in drugim udobjem, ki zagotavlja, da se gostje počutijo kot doma​​​​.

V skladu s trajnostno naravnanostjo, resort ponuja posebne storitve, kot so sobna postrežba, masaže, polnilci za telefone in mikrovalovna pečica. Vendar pa opozarjajo, da je Wi-Fi lahko šibek in da ne menjajo brisač in posteljnine vsak dan zaradi ekoloških prizadevanj. Prav tako so dobrodošli hišni ljubljenčki, vendar jih ni dovoljeno pripeljati v gostinske sobe​​.

Foto: Treeful Treehouse Sustainable Resort

Gostje so resort ocenili z izjemno visokimi ocenami, med drugim za osebje, udobje in čistočo. Posebej priljubljen je med pari, ki lokacijo ocenjujejo z 10 za romantično potovanje v dvoje​​​​​​. Resort se ponaša tudi z visokim nivojem trajnosti, kar dokazujejo njihova prizadevanja in vlaganja v okolju prijazne prakse​​.

Poleg osupljivega bivanja, Treeful ponuja tudi raznolike aktivnosti, kot so izleti v naravo, obiski slapov, savna v drevesni hišici, tretmaji za telo in obraz, večerje ob tabornem ognju z lokalnimi sestavinami in še več. Načrtovanje bivanja vključuje tudi zasebne butlerske storitve, ki gostom pripravijo svež kruh in lokalne dobrote za zajtrk, ter vodenje po okoliških gozdovih in rekah​​.

V zaključku, Treeful Treehouse Sustainable Resort predstavlja idilično ubežišče za tiste, ki išščejo razkošno in hkrati trajnostno izkušnjo. Njegova edinstvena lokacija v gozdu Yanbaru in inovativna zasnova zagotavljata pristno povezavo z naravo, medtem ko bogat nabor storitev in aktivnosti zagotavlja, da vsak obiskovalec odide s spomini, ki bodo trajali vse življenje. Bodisi, da želite sprostiti telo in duha v zasebni savni nad reko, uživati v lokalnih kulinaričnih specialitetah ob tabornem ognju, ali raziskovati čudovito okolico, Treeful Treehouse Sustainable Resort ponuja izjemno doživetje, ki združuje luksuz, ekologijo in avanturo.

Dodatne Informacije

go-treeful.reservation.jp

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.