Trend: aparat za točeno pivo v domači kuhinji

Ljubitelji piva, ste pripravljeni na novo dimenzijo užitka v vašem domu? THE SUB aparati za točeno pivo doma, ki jih pri nas prodaja Rundasekunda.si, poskrbijo, da si lahko doma privoščite kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. Sliši se neverjetno, vendar je res!

THE SUB so čisto pravi točilni aparati, v katere se vstavi sodčke za pivo in aparat pivo ohladi na idealni 2 stopinji. Kozarec nato postavite pod kot 45 stopinj in z ročko na aparatu nalijete izbrano pivo.

Se sprašujete, zakaj bi doma imeli ta aparat? Ker je to nova dimenzija užitka. Enostavno vstanete med ogledom dobrega filma ali hude športne tekme in si privoščite pravo točeno pivo. Hitro in enostavno! Naprava je varčna in ne porabi veliko električne energije. Obenem pa ne zavzame veliko prostora. In kar je najpomembneje – čiščenje je enostavno, saj ima vsak sodček svojo cevko za točenje, kar zagotavlja dobro higieno.

Kaj pravijo kupci e-trgovine Rundasekunda.si?

Petra Greiner, direktrica neprofitnega Zavoda 13, ki je za svoje izjemno delo z otroci s posebnimi potrebami prejela tudi predsednikovo Jabolko navdiha, pravi:

V kuhinji za napravo ne potrebuješ veliko prostora. Če imaš kotiček za kavni avtomat, potem boš našel prostor tudi za tega, iz katerega boš točil pivo s peno, ki je iz »piksne« nikoli ne moreš dobiti. Dobro je vedeti, da se sodčki predčasno ohladijo, nato pa temperaturo vzdržuje naprava sama. Priporočam in njihove aparate!
Petra Greiner je izbrala rdečo napravo THE SUB Rouge edition.
Petra Greiner je izbrala rdečo napravo THE SUB Rouge edition.

Naprave so na voljo v pestri barvni paleti. Petra je izbrala rdečo napravo THE SUB Rouge edition, kupci pa lahko izbirajo še med belo, črno, modro-sivo, Heineken edition, metalik rdečo, … Za vsak okus, za vsako kuhinjo, za vsako pisarno, za vsak prostor za druženje.

Z nakupom THE SUB aparata je pred vami pravo gurmansko pokušanje različnih piv, ki jih enostavno lahko naročite preko spleta v e-trgovini Rundasekunda.si. Za pivoljubce so pripravili pestro izbiro znamk Krups, Heineken, Kaltenhausen, Birra Moretti, Sol, Edelweiss, Tiger, Gösser, … Le v decembru pa jih lahko obiščete tudi na stojnici centra Citypark.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
rundasekunda.si

Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union Online, spletna trgovina, d.o.o.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Recept: Špargljeva pita z blitvo in kozjim sirom