Edinstveno praznično doživetje v Ljubljani: vrhunska večerja na ladjici

Pred vami sta dva ekskluzivna večera na ladjici, ko boste med plovbo po reki Ljubljanici uživali v vrhunskih okusih večkrat nagrajenih chefov Igorja Jagodica in Mojmirja Šiftarja.

20. decembra vas bodo zapeljevali okusi chefa Mojmirja Šiftarja, mladega talenta leta 2019 po izboru vodnika Gault & Millau, sicer chefa restavracije Evergreen. 28. decembra pa vas bo razvajal najboljši chef Slovenije leta 2019 po izboru vodnika Gault & Millau, chef Igor Jagodic iz restavracije Strelec.

20. decembra vas bo razvajal Mojmir Šiftar.
20. decembra vas bo razvajal Mojmir Šiftar.

Večerja se začne ob 19.00, predviden konec plovbe pa je ob 22.00. Še prej, ob 18.30, je zbor pred Lolito (Cankarjevo nabrežje 1, Ljubljana) kjer boste to edinstveno razvajanje začeli s pijačo dobrodošlice. Za izjemen kulinarični večer na reki sedmerih imen, ki je lahko čudovito božično ali novoletno darilo, darilo za rojstni dan, obletnico poroke ali poslovni dogodek, sta potrebna rezervacija in predhodno plačilo kotizacije v vrednosti 139 evrov na osebo. Kotizacija vključuje 6-hodno večerjo z izbrano vinsko spremljavo, plovbo z ladjico, glasbeno spremljavo, pijačo dobrodošlice in Lolitino kavico po izbiri.

Privoščite si gurmansko razvajanje na Ljubljanici.
Privoščite si gurmansko razvajanje na Ljubljanici.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kavalgroup.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji