fbpx

Trendi ideje za velikonočno dekoracijo v vašem domu in kje jih kupiti

Foto: IG @simplyshelby_decor

Velika noč je eden največjih krščanskih praznikov, ko se tradicionalno zbere družina in simbolično barva jajčka. Ker nas je lansko leto korona virus prikrajšal za ta družinski običaj, lahko le upamo, da smo se ga naučili obvladovati in da bo letošnja velika noč res nekaj posebnega. Poleg pisanih pirhov v vaš dom vnesite še nekaj dodatne velikonočne dekoracije.

Izbrali smo nekaj idej, s katerimi boste praznično okrasili svoj dom z jajčki, zajčki, venčki in ostalimi ljubkimi zadevami. Igrajte se, ustvarjajte in pustite domišljiji, da naredi svoje. Gostje bodo zagotovo prijetno presenečeni.

Kje kupiti velikonočno dekoracijo?

Kot vidite je idej veliko, le nekaj domišljije potrebujete. Zato smo izbrali najboljše izdelke, s katerimi boste lahko ustvarili svoj najlepšo velikonočnio dekoracijo za svoj dom.

Zadnja posodobitev 2022-08-10 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – na Amazon.de lahko kupujejo brez davka na dodano vrednost, če se podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobiš tudi posebne popuste in ugodnosti! Z naslednjo povezavo;
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!