PRADA | Ženska kolekcija jesen/zima 21

Foto: Prada

Kolekcija #PradaFW21 ženskih oblačil oblikovalcev Miuccia Prada in Rafa Simonsa je navdihnjena z idejo o spremembah in preobrazbah ter odpiranju možnosti. Zlitje med različnimi temami in nameni odraža naravo človeštva: prepričanje v dejstvo, da moški in ženska v sebi nosita tako moško in žensko. Ta zbirka raziskuje prostor, ki obstaja med običajnimi polarnimi nasprotji – bistvo med preprostostjo in zapletenostjo, eleganco in praktičnostjo, omejitvijo in sproščanjem.

Po digitalni predstavitvi kolekcije ženskih oblačil #PradaFW21 je #Prada predstavil Prada Intersections, pogovor z oblikovalcem Miuccijo Prado in Rafom Simonsom, v katerem je sodeloval tudi nominirani filmski ustvarjalec za oskarja ter režiser, pisatelj in producent Lee Daniels, elektronski glasbenik in DJ Richie Hawtin aka Plastikman, modni oblikovalec Marc Jacobs, arhitekt in pisatelj Rem Koolhaas ter igralka in umetnica Hunter Schafer, pogovor pa je moderiral Derek Blasberg, vodja oddelka Fashion & Beauty. O kolekciji so razpravljali z multidisciplinarnega vidika, ki odraža DNK blagovne znamke, pa tudi današnji izzivi v modi in ustvarjalnosti.

Dodatne Informacije

prada.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako izbrati prava sončna očala in katera pristajajo vaši obliki obraza