fbpx

Tatu trendi 2017

V nasprotju z modo, ki v veliki meri teži k vzpostavljanju precej enotnih smernic za širšo množico ljudi, pa si nihče ne želi imeti tatuja, ki bi ga imela že polovica njegovih prijateljev. A to še ne pomeni, da ne smete navdiha črpati iz tujih virov. Preden se odločite za nepovratni korak tetoviranja, si preberite, kakšni bodo trendi za tatuje 2017.

Tatu trendi 2017:

Tatuji, posvečeni pomembnim osebam

Leto 2016 nas je prizadelo z mnogimi nesrečami – med drugimi je v večna lovišča odšlo kar nekaj pomembnih glasbenih in filmskih zvezd. Tatuji, posvečeni pomembnim osebam, so nov trend, ki se hitro širi. Med tatu umetniki je na primer zelo popularna strela Davida Bowieja.

Tatuji kot slike s temperami

Leto 2017 prebija meje – na področju tetoviranja dobesedno. V trendu bodo tatuji, ki so videti kot slike s temperami. Kombinacija natančnih črnih črt s prelivajočimi pisanimi barvami je prava paša za oči.

View this post on Instagram

💎🎨@bangbangnyc #bangbangforever #bangbangforever

A post shared by Georgia Grey (@georgiagreynyc) on

Izjemno drobno besedilo

Velik modni hit so tudi tatuji, ki so človeškemu očesu komaj vidni. Navdihujoče besedilo si lahko v zelo drobnem tisku napišete na katerikoli del telesa. Navsezadnje so tatuji namenjeni predvsem tistim, ki jih imajo.

Fuzija različnih stilov

Marsikdo ima težave pri izbiranji tatujev prav zaradi tega, ker ne ve, kakšen tatu izbrati – morda geometrično obliko, morda realistično podobo ali pa abstraktni stil … Letošnje leto bo za takšne izgubljene duše naravnost odrešujoče: ‘in’ bodo namreč tatuji, ki v eni podobi združujejo več različnih stilov.
https://www.instagram.com/p/BNxOA33hmcR/

Kompleksni tatuji

Nekateri ljudje potrebujejo pač več. Za tiste bodo v letošnjem letu v trendu kompleksni tatuji, ki se lahko kosajo z umetninami v pomembnejših svetovnih galerijah.

PREBERITE ŠE: Top 8: najboljši moški parfumi za poletje 2017

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!