Tretjina vegetarijancev je meso, ko je opita

Če ste se odločili, da boste upoštevali določena načela, se jih pač morate držati ‒ ko hujšate, ne jeste sladkarij, če niste verni, verjetno ne obiskujete verskih ustanov, če ste vegetarijanec ali vegan, pa ste izbrali življenje brez mesa, ki se ga morate tudi držati. A nekateri ljudje se še niso čisto odločili.

Huda noč, nekaj kozarcev alkohola in ste že pozabili, kakšen je vaš življenjski slog. Zdi se neverjetno, a 30 % britanskih vegetarijancev priznava, da jedo meso vsakič, ko so opiti.

V anketi, v kateri je sodelovalo 1789 vegetarijancev, so udeležence spraševali po tem, kako pogosto so pojedli mesne jedi po pijani noči. 34 % jih je priznalo, da so vsakič jedli meso, 25 % udeležencev je reklo, da so dokaj pogosto jedli meso, medtem ko je 22 % reklo, da je to redek pojav.

34 % jih je priznalo, da so vsakič jedli meso.
34 % jih je priznalo, da so vsakič jedli meso.

Ista skupina udeležencev je odkrila, katera živila so najpogosteje jedli. Kebab je na prvem mestu, sledila sta mu burger in slanina. Okusne so bile tudi piščančje in svinjske klobase. Svoj “zločin” je prikrilo 69 % anketirancev, ki niso želeli priznati, da so pojedli meso.

 Svoj “zločin” je prikrilo 69 % anketirancev.
Svoj “zločin” je prikrilo 69 % anketirancev.

Ustanovitelj spletne strani George Charles, na kateri je bila izvedena anketa, je rekel, da je presenečen nad rezultati. Prepričan je, da je pomembno, da za takšne ljudi skrbijo prijatelji, vsakič ko pomislijo na to, da bi jedli meso.

Dodatne Informacije

Več informacij:
morningadvertiser.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!