V trendu so pazduhe v barvah samoroga

Ta odštekan trend narekuje, da si olepšamo pazduhe v barvah samoroga.

Samorog in njegov magični vzorec je tako kulten, da smo ga lahko videli v različnih oblikah ‒ začelo se je z modnimi dodatki, nato smo vsi barvali lase v pisane odtenke, zdaj pa je čas, da si olepšamo naše pazduhe. Ja, prav ste slišali.

Mitološko bitje samorog je bilo pred leti tako popularno v modnem svetu in očitno se obsesija s pisanimi barvami nadaljuje. Prvič smo se z barvami samoroga srečali leta 2016, zdaj je več kot 7,5 milijona fotografij na Instagramu z značko #unicorn.

Začelo se je z barvanjem las, ki smo ga vsi občudovali. Tako je tudi ombre postal popularen način baravanja las.

https://www.instagram.com/p/BshrGt1A9Sh/?utm_source=ig_embed

Nekateri smo imeli tudi poroko v slogu samoroga.

V tujini so noreli zaradi likerja UNICORN TEARS, ki so si ga omislili pri znani spletni trgovini Firebox.

https://www.instagram.com/p/BqLgK6NBljv/?utm_source=ig_embed

Zdaj so ljubitelji samoroga ponovno prišli na svoj račun, saj nas je presenetil nov odštekan trend, ki narekuje, da si olepšamo pazduhe v barvah samoroga. Ja, vprašanje je, ali je samorog res vesel, da se je znašel tudi na takšnem delikatnem mestu. Kakorkoli, naše pazduhe bodo deležne tretmaja, ki je videti tako.

View this post on Instagram

#rainbowgirl #officialrainbowgirl #rainbow #dyedpits #armpithair

A post shared by Rainbow Girl (@theofficialrainbowgirl) on

View this post on Instagram

Rainbows Pits 🌈🌈🌈 Got to do my bff @potatoeslaughing today! Check out the process on my story! She also wanted some rainbow underarms for St. Louis Pride this weekend! We did all of her hair using @pulpriothair color and @kevinmurphyhair color and conditioned her thirsty locks with @brazilianbondbuilder ! . . . . . . . #behindthechair #modernsalon #americansalon #notchstl #stl #stlouis #thegrovestl #grovestl #hairstl #stlhair #hairstlouis #stlouishairstylist #hairstyliststlouis #stlhairstylist #caitlinfordhair #anthonythebarber916 #authentichairarmy #esteticausa #imallaboutdahair #licensedtocreate #cosmoprof #fiidnt #brazilianbondbuilder #colortrak #pulpriot #pride #pridemonth #dyedpits #rainbowhair #pinkhair

A post shared by Caitlin Ford (@caitlinfordhair) on

View this post on Instagram

Get it girl. @mileycyrus #freeyourpits

A post shared by Free Your Pits (@freeyourpits) on

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tako pravilno pripravite kožo na poletno sonce!