fbpx

Tyre Challenge: prvo državno tekmovanje v najhitrejši menjavi gum

V Ljubljani bo potekalo prvo slovensko državno tekmovanje v hitri menjavi pnevmatik na avtu. Tekmovanje bo potekalo v soboto, 1. aprila, od 11.00 dalje na ploščadi pred hotelom Park. Če mislite, da lahko pnevmatiko menjate hitreje kot kdorkoli drug, pohitite! Prijave so možne namreč še samo danes.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hotel Park, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Na tekmovanje se je treba prijaviti.

Tyre Challenge je priložnost za vse, ki obožujejo adrenalinske izzive in bi se radi preizkusili v hitri menjavi gum, v stilu, kot to počnejo na velikih mednarodnih dirkah. Najboljši se bodo borili za privlačne nagrade, med katerimi še posebej izstopa glavna – set novih gum po lastnem izboru.

PREBERITE ŠE: Festival belgijskega piva 2017: vikend belgijskega piva in kulinarike v Ljubljani

Kdo bo hitrejši?
Kdo bo hitrejši?

Javna agencija za varnost prometa bo v okviru dogodka osveščala in informirala glede varnosti voznikov mopedov in kolesarjev ter sodelovanja otrok v prometu. Obiskovalci Tyre Challengea se bodo lahko preizkusili v reakcijskem času na mopedu, praktično bodo preverili težo glave ter se poučili o pravilni namestitvi in izbiri zaščitne čelade. Prav tako pa si bodo lahko pridobili praktične nagradice, če bodo pravilno odgovorili na zastavljena vprašanja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tyrechallenge.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.