Tyre Challenge: prvo državno tekmovanje v najhitrejši menjavi gum

Zadnjič posodobljeno: :

V Ljubljani bo potekalo prvo slovensko državno tekmovanje v hitri menjavi pnevmatik na avtu. Tekmovanje bo potekalo v soboto, 1. aprila, od 11.00 dalje na ploščadi pred hotelom Park. Če mislite, da lahko pnevmatiko menjate hitreje kot kdorkoli drug, pohitite! Prijave so možne namreč še samo danes.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Hotel Park, Ljubljana

Organizator

gume-direkt.com

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Na tekmovanje se je treba prijaviti.

Tyre Challenge je priložnost za vse, ki obožujejo adrenalinske izzive in bi se radi preizkusili v hitri menjavi gum, v stilu, kot to počnejo na velikih mednarodnih dirkah. Najboljši se bodo borili za privlačne nagrade, med katerimi še posebej izstopa glavna – set novih gum po lastnem izboru.

PREBERITE ŠE: Festival belgijskega piva 2017: vikend belgijskega piva in kulinarike v Ljubljani

Kdo bo hitrejši?
Kdo bo hitrejši?

Javna agencija za varnost prometa bo v okviru dogodka osveščala in informirala glede varnosti voznikov mopedov in kolesarjev ter sodelovanja otrok v prometu. Obiskovalci Tyre Challengea se bodo lahko preizkusili v reakcijskem času na mopedu, praktično bodo preverili težo glave ter se poučili o pravilni namestitvi in izbiri zaščitne čelade. Prav tako pa si bodo lahko pridobili praktične nagradice, če bodo pravilno odgovorili na zastavljena vprašanja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tyrechallenge.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aurora: avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe