fbpx

Ugotovite, ali vam pristaja fru fru

Foto: Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Sprednje postriženi lase oziroma fru fru kot mu pravijo lahko imajo zelo pomlajevalni učinek, seveda pa nekaterim oblikam obraza bolj pristaja kot drugim. Preverite, kakšen je vaš obraz in če še nimate fru fruja, je zadnji čas, da si ga postrižete.

Fru fru je trend, ki verjetno nikoli ne bo šel iz mode. Poznamo tudi več načinov ostriženih sprednjih las, nekatere imajo le malo sprednjih pramenov, druge več, krajše, daljše ali pa ravne in valovite. Frizerji pravijo, da ne pomladi le obrazne poteze, vendar tudi pomladi celoten videz obraza.

Foto: Unsplash

Tip las

Ta faktor je eden najbolj pomembnih pri odločanju ali bi imeli fru fru ali ne. Najbolj pristajajo ravnolaskam, saj imajo tudi najmanj dela z urejanjem te frizure. Tiste, ki imajo bolj valovite lase, si boste morale vzeti zjutraj nekaj minut več za ravnanje sprednjih las, medtem ko bodo kodrasti lasje vzeli še malce več časa pri oblikovanju. Prav tako pa neurejeni in rahlo razmrščeni lase zgledajo prav fantastično na obrazu, če imate tudi obrvi lepo počesane navzgor.

Foto: Unsplash

Oblika obraza

Fru fru ima neverjetno moč, saj lahko zelo spremeni obraz, najboljše pa se to pokaže na ovalnemi in podolgovatem obrazu. Lasje naj segajo do obrvi in naj ne bodo postriženi prenagosto.

Kombinacija s spetimi lasmi

Fru fru igra odlično vlogo pri kombinaciji s spetimi lasmi. Odlično se podajo k čopu ali visoki figi. Sprednje lase imate lahko krajše ali daljše in te daljše lahko z ravnalnikom zavihate navznoter ali navzven.

Foto: Unsplash

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!