Umrli zvezdniki 2016 – svetovno znane osebnosti, ki so nas zapustile v letu 2016

Zvezdniki, ki so umrli v letu 2016

Leto 2016 je sejalo smrt tudi v svetu slavnih. Priča smo bili številnim šokantnim smrtim, ki so nas globoko pretresle. Odšle so glasbene, filmske in športne legende, mnoge izmed njih mnogo prezgodaj. Smrt pač ne dela nobenih razlik, zanjo niso pomembna ne leta, ne stopnja popularnosti. Žal je bilo leto 2016 usodno za mnoge zvezde svetovnega kova. Koga boste najbolj pogrešali?

V letu 2016 smo se morali posloviti od kar nekaj svetovnih zvezdnikov, ki so za sabo resda pustili ogromno in bogato dediščino, a tudi veliko praznino. Mnogi so zaznamovale ne le področja, na katerem so delovali, ampak nemalokrat tudi naša življenja.

PREBERITE ŠE: Znani filmski igralci, ki so tudi odlični pevci

Leto 2016 je vzelo številne zvezdnike.
Leto 2016 je vzelo številne zvezdnike.

David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael, Zsa Zsa Gabor, Carrie Fisher, Muhamad Ali in Alan Rickman je žal le nekaj slavnih imen, katerih življenje je ugasnilo v letu 2016.

Svetovno znane osebnosti, ki so nas zapustili v letu 2016:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V tem himalajskem mestu ženske počnejo, kar hočejo: ne poročijo se, imajo toliko ljubimcev, kot želijo, imajo denar in moč!