Urbane počitnice za aktivne otroke

Nič hudega, če bomo med zimskimi počitnicami obtičali doma. Naši otroci ne bodo zato prav nič prikrajšani, saj lahko izkoristijo različne aktivnosti. V Urban Roofu v Ljubljani pripravljajo prav poseben petdnevni program urbanih športov.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ulica Milana Majcna 6, Ljubljana

Organizator

Urban Roof

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5 evrov za pet dni.

Pet brezskrbnih zimskih dni lahko mine, kot bi trenil, če jih le dobro izkoristimo. Ni se nam treba podati na zasnežene strmine ali vleči sani visoko v breg, da bi zaposlili svoje otroke. Zagotovo bodo navdušeni nad Urbanimi počitnicami, ki se jih lahko udeležijo otroci od šestega leta dalje in so primerne tako za začetnike kot tudi za tiste s predznanjem.

Najmlajši se lahko učijo rolkanja.
Najmlajši se lahko učijo rolkanja.

Otroci se lahko odločijo le za en šport, ali pa se preizkusijo v vseh in se udeležijo 90-minutnega tečaja športnega plezanja, rolkanja in rolanja, BMX-a, breakdancea in hip hopa. Tečaji bodo potekali v dopoldanskem času v notranjih prostorih centra ali v zunanjem skateparku.

BMX je še vedno ena najbolj priljubljenih oblik urbanega športa.
BMX je še vedno ena najbolj priljubljenih oblik urbanega športa.

Verjamemo, da so mali športniki žilavi in polni entuziazma, zato poleg dobre volje in želje po učenju novih stvari potrebujejo le opremo za posamezen šport. V Urban Roofu imajo kar nekaj kosov opreme, ki so na voljo za izposojo, vendar je treba ob prijavi navesti, kaj bi si želeli izposoditi. Nikakor ne smemo pozabiti tudi na zaščitno opremo, ki je v skateparku obvezna in jo otroci prinesejo s seboj.

Športno plezanje.
Športno plezanje.

Na Urbane počitnice lahko otroke prijavimo v centru Urban Roofa v obratovalnem času vse do pričetka programa. Prijava je potrjena, ko plačamo prispevek za vseh pet dni, ki znaša pet evrov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!