fbpx

Premiera: Divja Salsa

Divja Salsa (Cuban Fury, Velika Britanija, 2014)

Angleški humor, salsa, romantika. Plesni spektakel v soju žarometov se lahko prične. Bruce Garrett se spopada s prekomerno telesno težo in posledičnim pomanjkanjem samozavesti, toda v njem se skriva goreče srce kralja salse. V njegovo življenje vstopi ženska, ki bo ponovno zanetila njegovo latinsko strast.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kolosej in Cineplexx
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
4,25 € - 4,95 €

Leto 1987. Trinajstletnemu Bruceu Garrettu, izjemno nadarjenemu plesalcu, se obeta prepričljiva zmaga na britanskem mladinskem prvenstvu v salsi. Nihče ne dvomi o njegovi uspešni karieri, a neke usodne noči zaradi čudaškega dogodka v celoti izgubi samozavest in njegovo življenje ubere povsem drugačno pot.

Petindvajset let pozneje je Bruce, potem ko je potlačil svoje mladostniške sanje, brez kakršne koli kondicije, nepriljubljen in odrinjen. Šele Julie, njegova pametna, zabavna, predvsem pa čudovita nova šefica iz ZDA, ga prisili, da se zamisli nad svojim dolgočasnim, hladnim življenjem. Vendar ji ne seže do kolen, poleg tega pa nima nikakršnih možnosti proti svojemu sodelavcu Drewu, spogledljivcu in alfa samcu, ki divje osvaja Julio. Vse to je več kot dovolj, da Bruce ponovno izgubi vsakršno upanje. Ali mu lahko povrnejo voljo njegova zvesta sestra, plesni učitelj iz otroštva in nori amaterski plesalec salse? Ali lahko v njem prebudijo plesno strast, dolgo izgubljeno zagrizenost in mu pomagajo osvojiti ljubezen njegovega življenja?

Dodatne Informacije

Komedija
Divja Salsa
(Cuban Fury, Velika Britanija, 2014)
Režija: James Griffiths. Igrajo: Nick Frost, Rashida Jones, Ian McShane, Chris O’Dowd, Wendi McLendon-Covey, Alexandra Roach, Olivia Colman, Kevin Eldon, Rory Kinnear.

13. 2., Kolosej & Cineplexx

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!