fbpx

Urbanista Los Angeles: slušalke, ki se polnijo s pomočjo svetlobe

Foto: Urbanista

Kaj porečete na slušalke z baterijo, ki se nikoli ne izprazni? S slušalkami Urbanista Los Angeles lahko to postane resničnost!

Ena glavnih lastnosti, ki jih je potrebno upoštevati pri nakupu brezžičnih slušalk, je življenjska doba baterije. Navsezadnje ni nič bolj frustrirajočega kot to, da baterija sredi poslušanja glasbe ali pogovora s prijateljem odpove. Pri podjetju Urbanista so to težavo rešili s svojimi novimi slušalkami Los Angeles. Gre za prve brezžične slušalke na svetu, ki se napolnijo s pomočjo “sončnih celic” Exeger Powerfoyle.

Pa naj vas “sončne celice” ne zavedejo: slušalke Urbanista Los Angeles lahko napolnete s pomočjo katere koli svetlobe, v zaprtih prostorih ali na prostem, kar vam zagotavlja skoraj neomejeno življenjsko dobo baterije. Seveda, če le imate pri roki vir svetlobe. Poleg nepretrganega polnjenja se slušalke Los Angeles ponašajo tudi z aktivnim odpravljanjem hrupa, ambientalnim zvokom in samodejnim zaznavanjem za zaustavitev ali predvajanje vsebine.

Podrobnosti o ceni za slušalke Urbanista Los Angeles še niso razkrite, vendar se lahko na spletnem mestu Urbaniste prijavite, da vas obvestijo, ko bodo na voljo za prednaročilo.

Dodatne Informacije

urbanista.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!