V naši bližini bo zraslo največje hrvaško letovišče s petimi zvezdicami

Valamar to jesen začenja z gradnjo največjega hrvaškega letovišča s petimi zvezdicami. Kje točno se bo nahajalo in kaj bo ponujalo?

Na Hrvaškem bo počasi začelo rasti največje letovišče v državi, lukszni resort pa se bo nahajal v Poreču. Poreški hotel Pical 2* bo spremenjen v celoletni luksuzni resort s petimi zvezdicami in s 500 sobami. Sprejeli bodo lahko 1700 gostov, imeli bodo 7 barov in 7 restavracij, bazene z 2200 m2 vodnih površin, uredila pa se bo tudi plaža s klubom, kongresni center za 1200 gostov, notranji bazen, wellness center … Resort naj bi bil primeren tudi za družine in aktiven oddih.

Resort Pical
Resort Pical

Investicija je težka 790 milijonov hrvaških kun (slabih 107 milijonov evrov), letovišče pa bi naj bilo dokončano leta 2021. Valamar tako nadaljuje z naložbami v cono Pical, ki bo skupaj s hotelom Valamar Collection Marea Suites 5*, odprtim to leto, postala adut poreškega turizma in ena najprivlačnejpih turističnih con na Hrvaškem.

Resort Pical
Resort Pical

Dodatne Informacije

Več informacij:
valamar-riviera.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nemčija – čudežna dežela za pohodnike