fbpx

V tem primeru ti niti lepota ne pomaga: lastnosti ženske, ki jih vsak moški zelo, zelo sovraži

To je TOP 12 lastnosti žensk, ki jih moški sovražijo: v tem primeru ti tudi lepota ne pomaga!

Foto: ps

Kaj je tisto, kar moške popolnoma odvrača? Če ste samske, se morate naučiti, česa nikakor ne smete početi. Tistim, ki ste v razmerju dalj časa, pa verjetno ne bo škodovalo, če si osvežite spomin, katere lastnosti moški pri ženskah sovražijo.

Katere so lastnosti, ki jih moški pri ženskah nikakor ne marajo?

12. Nestabilnost in raztresenost

Ženska s stabilnim življenjem in jasnimi cilji je za fante privlačna. A nestabilnost, raztresenost, ki se kaže v zamujanju ter v izjemni sebičnosti, sta značajski potezi, ki bosta fante odgnali. Če je potrebno, si naredimo urnik in opomnike, uporabljajmo priročna orodja in aplikacije, ki nam bodo pomagala, da ne izpademo preveč raztresene in brezbrižne. Vsi včasih pozabimo, a je vredno truda, da se organiziramo.

11. Dramatiziranje

Prevelika dramatičnost.
Prevelika dramatičnost.

Ko smo resnično prizadete ali razburjene si želimo, da je naš partner z nami in da nam ponudi svojo podporo in spodbudo. To pomeni, da ne smemo preveč dramatizirati – ni potrebno, da planemo v jok vsakič, ko se skregamo s prijateljico, ni potrebno groziti našemu partnerju, da bomo z njim prekinile vsakič, ko nam ne ustreže (še posebej, če s tem ne mislimo resno). Fantje se ponavadi drame izogibajo, kolikor se le da. Shranimo svoje izbruhe za stvari, ki so res pomembne.

10. Poskus spreminjanja partnerja

Da, res je. Naša ljubezen ga lahko spremeni v boljšega človeka. Vendar to še ne pomeni, da ga lahko popolnoma spremenimo. Ne poskušajmo ga spremeniti v človeka, ki bo nosil lepe hlače in srajce, če je človek, ki nosi kavbojke in majice. Ne poskušajmo ga prisiliti, naj poišče “pravo” delo, če zasluži dovolj in je umetniški tip človeka. Moški so, kot so. In ko jih poskušamo spremeniti, se jim bomo samo zamerile.

9. Dolgočas v postelji

Dolgočasne v postelji.
Dolgočasne v postelji.

Fantje obožujejo seks. Zelo. Razen zadovoljstva, ki ga seks prinaša, je seks tudi način, s katerim naš partner pokaže in okrepi svojo čustveno povezavo z nami. Če pa smo v postelji dolgočasne, se lahko odtuji. Vsaj zanimanje moramo pokazati. Če si ne upamo biti drzne, se o tem pogovorimo z našim partnerjem in gotovo bo poskrbel, da nam bo bolj udobno. To namreč pokaže, da smo stvari pripravljene stvari popestriti in to je vsekakor privlačno!

8. Preveč alkohola

Če gremo na zabavo za rojstni dan, poroko, večerjo ali na počitnice skupaj s fantom – prepričajmo se, da ne bomo vseskozi pijane. Res je, da bi večina fantov odpeljala opito dekle domov, a ne zato, da bi spoznala njegove starše. Ne napijmo se do nezavesti vsakič, ko “žuramo” s svojim fantom. To namreč kaže, da nimamo samokontrole, hkrati pa pomeni, da mora nekdo konstantno bedeti nad nami, kot da bi bile majhno dete.

7. Vsevedna psihologinja

Vedenje vsevednega psihologa.
Vedenje vsevednega psihologa.

Saj tudi same sovražimo, ko nam fant poskuša povedati, kaj moramo narediti, namesto da bi poslušal naše težave in si dal čas za premislek, kajne? Tudi fantje niso kaj drugačni. Če bomo zmeraj analizirale svojega moškega in mu dajale nasvete, za katere ni vprašal, ga bo to začelo vse bolj motiti. In če s tem ne bomo prenehale, nam ne bo več zaupal in se bo raje pogovoril s svojimi prijatelji in družino.

6. Obsojanje in predsodki

Seveda, gotovo vemo o kakšnih stvareh več, kot pa o tem ve naš partner. Morda celo lahko presodimo (z intuicijo), kateri fantje so “kreteni” in v naše življenje ne bodo prinesli nič pozitivnega. A prav je, da se upremo obsojanju in predsodkom. Moškim so všeč inteligentne ženske, vendar to ne pomeni, da morajo vedeti vse. Ne pozabimo, naš partner pozna svoje prijatelje in družino bolje od nas in očitno ima razlog, zakaj so še zmeraj v njegovem krogu. Če že torej moramo kaj povedati, poskrbimo, da bomo to storile na ljubeč in objektiven način.

5. Slaba higiena

Slaba skrb za higieno.
Slaba skrb za higieno.

Očitno je, da fantje ne marajo deklet, ki ne skrbijo zase. Čeprav znajo biti fantje pravi packi – ne gredo več dni pod tuš, naokoli pustijo ležati umazana oblačila in staro hrano – absolutno sovražijo, če so ženske enake. Ne, ni pošteno, je pa realnost. Najbrž pa niti same ne želimo, da bi se spustile na to raven slabe higiene. Bolj bomo pridne, prej lahko pričakujemo, da bodo tudi naši parterji sledili našemu standardu čistoče.

4. Sitnarjenje

Res je, fantje ne marajo “tečk”. Ko začnemo sitnariti, partnerja namreč spomnimo na njegovo mamo, kar pa seveda zabriše karkšnekoli sledi spolne privlačnosti. Če smo ga prosile, da nekaj naredi, nas je verjetno slišal, tudi če se ne odzove takoj.

3. Pripovedovanje prijateljicam o njegovih osebnih stvareh

Pripovedovanje o njegovih osebnih stvareh.
Pripovedovanje o njegovih osebnih stvareh.

Fantje imajo drugačne vrste prijateljstvo, kot pa ga imamo ženske. Morda se ne zdi, da fantje veliko govorijo o sebi, a ko delijo podrobne informacije o svojem življenju, strahovih ali sanjah želijo, da te ohranimo zase. Ne želijo, da o tem klepetamo s svojimi prijateljicami. Moški dajejo prednost lojalnosti in če bomo zmeraj razkrile njegovo skrivnost, potem bo sklepal da mu nismo zveste. Med partnerjema so zasebni trenutki NUJNI, še posebej, če želimo zgraditi trajen odnos.

2. Druženje z bivšim

Kako bi se počutile, če bi naš fant gojil prijateljstvo s kakšno bivšo? Bi pustile, da se družita brez naše prisotnosti? Bi bilo vredu, če bi ga bivša poklicala sredi noči in z njim govorila o neki težavi, s katero se srečuje? Ali nas že samo preprosto branje teh vprašanj razjezi in nam daje neprijeten občutek? Če je tako, potem vemo, kako se počuti naš partner ob prijateljevanju z našim bivšim. Naš fant, zaročenec ali mož ne želi slišati, kako v redu je bil naš bivši in da se stvari na žalost pač niso izšle. S tem mu bomo dale občutek, da si še vedno želimo biti z njim.

1. Neodločnost

Neodločnost.
Neodločnost.

Fantje sovražijo neodločnost. Naša naloga je, da se odločimo in jasno povemo, kaj si želimo. Moški imajo radi ženske, ki vedo, kaj hočejo. To jih ohranja na pravi poti in tudi njim pomaga, da v odnosu tudi sami niso neodločni. Če se bomo torej odločile, vztrajajmo pri tem – ne glede na to, ali gre za večerjo ali za naše karierne cilje. Prepričanje vase ima svoje prednosti!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!