fbpx

Takoj išči svojo srečo drugje: to je 8 močnih znakov, da te moški nikakor ne ceni

Foto: ps

Ni dovolj, da ti partner zatrjuje, da te ima rad, temveč ti mora s svojimi dejanji pokazati, da te ceni – to je najmanj, kar lahko od njega zahtevaš in ti je to dolžan tudi zagotoviti, sicer išči svojo srečo drugje.

Povsem mogoče je, da je ljubezen med teboj in tvojim partnerjem močna, vendar to ni dovolj, če te ne ceni in s svojimi dejanji zaničuje. Povsem mogoče je tudi, da tega sploh ne vidiš – ponavadi na začetku razmerja živita v oblakih, a sčasoma padejo maske. Takrat tvoj partner sploh ne “vidi” stvari, ki jih počneš zanj, tvojega žrtvovanja in prijaznosti …, ker te jemlje za samoumevno. In to seveda škoduje vajinemu odnosu, predvsem tvojemu samospoštovanju. Počutiš se, kot da nič ne počneš prav. Kot da tvoj partner nima več zanimanja zate.

V kontekstu srečnega razmerja je izjemno pomembno spoštovanje in če tega v vajinem odnosu ni, je prav, da se pogovorita. Če se najdeš v spodnjih točkah in tvoj partner ne želi spremeniti svojega odnosa, je očitno čas, da iščeš svojo srečo drugje … v objemu osebe, ki te bo cenila.

Kdaj je čas, da ga pustiš ...
Kdaj je čas, da ga pustiš …

8 močnih znakov, da te moški ne ceni:

Nikoli nima časa zate. Vendar ga bo vedno našel za druge osebe. Vedno prekliče vajine dogovore, ker se želi družiti z drugimi ljudmi.
Nikoli te ne vpraša za nasvet. Ko sprejema odločitve, te ne vpraša po tvojem mnenju, četudi te odločitev vplivajo na vajino razmerje. Ti vsekakor imaš pravico povedati svoje mnenje, vendar ga on nikoli ne upošteva in ga ne jemlje kot relevantnega.

Nikoli se ti ne zahvali. Rada ga imaš in želiš izpolniti vse njegove želje, vendar vidiš, da se nikoli ne zahvali za žrtovanje. Očitno si takšnega kraljevskega tretmaja niti ne zasluži.
Nimaš podpore, ko jo najbolj potrebuješ. Zdravstvene težave, smrt, karierni padci … – to so življenjske situacije, ko bi partner moral biti ob tebi, vendar nekdo, ki te ne spoštuje, te ne bo niti vprašal, kako si. Jemlje te za samoumevno, ker se zaveda, da si dovolj močna, da boš zmogla sama.

Nimaš podpore, ko jo najbolj potrebuješ.
Nimaš podpore, ko jo najbolj potrebuješ.

Nikoli te ne pohvali. Če ti res nikoli ne pohvali, je čisto mogoče, da se v njegovih mislih pletejo podobe drugih žensk.
Len je. Vse obveznosti opravljaš sama, ker mu na pamet ne pade, da potrebuješ pomoč. Vsi vemo, da se v zdravem razmerju delijo gospodinjska opravila.

Padla mu je sekira v med. Rad se pohvali, kako je popoln in misli, da bi morala biti srečna, ker si z njim. Verjemi, obstajajo veliko boljši moški in zaslužiš si le najboljše.
Vara te. Potrebuješ močnejši dokaz o tega, da te ne ceni?. Reši se ga, naredila si boš uslugo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!