fbpx

Top 5 nasvetov za zakon privlačnosti: tako boste v življenje priklicali vse, kar si želite!

Foto: Unsplash / Antonio Visali

Ko se prvič srečate z zakonom privlačnosti, se lahko vaš svet spremeni za vedno. Zdi se vam, da držite v rokah čopič in platno vašega življenja. Začnete se zavedati, da ste to pravzaprav imeli že ves čas, pa tega niste vedeli! Sprejmite delovanje zakona privlačnosti. Naj bo del vašega življenja. Opustite stare sisteme prepričanj in omejujoče misli.

Seveda, nekateri verjamejo v moč misli, drugi ne, a dejstvo je, da svoje življenje pravzaprav ustvarjate iz vaših misli in z zakonom privlačnosti. Vsi. In ni pomembno ali verjamete vanj ali ne, tako preprosto je. Ko spoznate, da ste pravzaprav vi tisti, ki vlečete niti v vašem življenju, lahko le-to v vas vzbudi strah, hkrati pa vas osvobodi, saj spoznate moč nad svojim življenjem. Če se zavedate zakona privlačnosti in prepoznate njegovo neverjetno moč, ki jo ima in s tem tudi vi, boste znali umiriti svoje misli in jih spremeniti.

Torej prvi korak je, da se bolj zavedate svojih občutkov. Poslušajte svoje misli in besede, ki jih uporabljate, kot reakcijo na določene situacije. Spremenite negativne misli v pozitivne, saj vam zakon privlačnosti daje – točno to kar mislite.

Ko se boste prepustili zakonu privlačnosti, je tu 5 nasvetov, ki vam bodo pomagali na tej poti.

1. Vadite zavedanje

Osredotočite se na tisto, kar si želite. Zavedajte se svojih občutkov, ki jih ob tem čutite. Predstavljajte si željo, čutite jo. Odrežite strah in skrbi. Ne mislite na stvari, zaradi katerih ste nesrečni ali na svoje strahove. Namesto tega usmerite svojo pozornost na to, kar si želite, na to, kar vas veseli in osrečuje.

2. Ne ukvarjajte se s “kako” ali “kdaj”

Vaša edina skrb je, da se počutite dobro in da veste, da vesolje deluje, da bo naredilo vse, da boste dobili tisto, kar si želite. Ko začnete razmišljati o tem, kako ali kdaj lahko vesolje manifestira svoje cilje za vas, vnašate v zakon privlačnosti skrbi in s tem vnesete v svoje življenje še dodatne skrbi. Nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj bo in kaj je bilo. Zaupajte v vesolje in bodite hvaležni za vse pozitivne stvari, ki jih imate v življenju v sedanjem trenutku. Zahvalite se mu s preprosto besedo: “Hvala, hvala, hvala”.

Zahvalite se vesolju.
Zahvalite se vesolju.

3. Delujte kot da to, kar si želite, že imate

Če vaše misli enačijo stvari, morate svoje misli in energijo uskladiti s tistimi stvarmi, ki si jih najbolj želite. Torej delujte kot da to, kar si želite, že imate. Če je na primer vaš cilj biti bogat, se morate počutiti, kot da ste že najbogatejša oseba, ki jo poznate. Izvajajte vse vrste navad, ki bi jih imeli, če bi bili bogati: napišite čeke velikih vrednosti, založite denarnico z denarjem, pojdite po nakupih, glejte stvari, ki jih nameravate kupiti. Bodite ustvarjalni!

4. Želite si, vendar ne ustvarjajte pritiska, da to potrebujete

Če si nekaj želite, se lahko vesolje na to odzove. Ko pa oddate misli, da nekaj ‘potrebujete’, s tem ustvarjate odpor, in zakon privlačnosti ne ve, kaj sploh želite. Ko se počutite, kot da nekaj “potrebujete”, vas to postavi na negativno frekvenco, daleč od tiste, s katero se morate uskladiti. Poskusite se osredotočiti na to, kar že imate in za kar ste hvaležni (to vam lahko prinese več pozitivnih stvari). Ne poskušajte se osredotočiti na tisto, kar vam primanjkuje ali si želite, da bi še imeli – namesto tega razmišljajte na pozitiven način. Lahko celo delujete tako, kot da že vse to, kar si želite, že imate.

Poskusite se osredotočiti na to, kar že imate in za kar ste hvaležni (to vam lahko prinese več pozitivnih stvari).
Poskusite se osredotočiti na to, kar že imate in za kar ste hvaležni (to vam lahko prinese več pozitivnih stvari).

5. Bodite aktivni

Bodite zaljubljeni v svoje cilje, na takšen način bodo vsa vaša dejanja usmerjena k doseganju tega cilja. Vedite, da je uspeh ljubosumen na vse ostalo in če se mu ne posvetite v celoti, vam ne bo več sledil. Verjemite vase, v svoje sposobnosti, v to kar delate. Pomembno je vsako dejanje. Zavedajte se, da je v vašem umu, mislih, zaklenjenih mnogo odličnih idej. Usmerite svojo pozornost in se lotite dejanj.

Z​akon privlačnosti naj vam nudi navdih, kažipote, orodja in vire, ki jih potrebujete, da dosežete svoj končni cilj.

“Namera je tisto, kar naredi človeka – ne slaboten namen, ampak surova odločitev; ne nezanesljiv cilj, ampak tista močna in neutrudna volja, ki premaga težave in nevarnost. Volja iz človeka naredi velikana.” – D.G.Mitchel

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!