fbpx

Jesenske počitnice 2021: top 7 namestitev na Hrvaškem za preživljanje krompirjevih počitnic

Foto: Booking.com

Nedaleč od slovenske meje najdete kopico čudovitih zasebnih nastanitev, ki so odlične za preživljanje jesenskih počitniških dni.

Villa Selene

Le lučaj od Rabca stoji luksuzna Villa Selene Sea and Sun, s čudovitim razgledom na Kvarner. Opremljena je z vsem, kar za udoben oddih potrebujete. V kleti vas tako pričaka zasebni fitnesv pritličju pa skozi zastekljeni dnevni prostor izstopite na teraso z bazenom in prostorom za sončenje. Zunanja terasa je primerna tudi za piknike in žar druženja.

Villa Old Olive VIII

Nedaleč od Vodnjana stoji čudovita moderna vila, ki lahko namesti 14 oseb. Njena posebnost je igralna soba, v kateri so tako bilijard kot tudi namizni tenis in namizni nogomet. V pritličju vile boste našli štiri spalnice s kopalnicami in finsko savno ter zunanjim bazenom, v prvem nadstropju pa velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter z izhodom na čudovito teraso.

Villa Zelda

Novo zgrajena počitniška hišica v srcu Ližnjana, združuje popoln užitek s čudovito istrsko arhitekturo. Tipična istrska hišica nudi kar največjo mero zasebnosti, saj jo obkrožajo kamniti zidovi, zaradi katerih boste lahko uživali v popolni intimi. Namesti lahko do osem oseb, v sklopu vile pa je tudi sončna terasa s čudovitim bazenom, kot nalašč za jesenske piknike ob lepem vremenu.

Villa Sea View

V Veprinacu se nahaja čudovita Villa Sea View, ki se lahko pohvali z edinstvenim prelivnim bazenom in čudovito sončno teraso, ki se razgleduje po Kvarnerju. V sklopu vile je pet spalnic, dve kopalnici in dnevni prostor s polno opremljeno kuhinjo, pred vilo je čudovita terasa z bazenom.

Villa Rustica

Na robu simpatične vasice Pifari stoji rustikalna podeželska lepotica Villa Rustica. Na ograjenem zemljišču najdete pokrito zunanjo teraso z veliko jedilno mizo, žarom, biljardom in namiznim tenisom. Razteza se na nekaj več kot dvesto kvadratnih metrih in lahko namesti do 8 oseb, te pa bivajo v štirih spalnicah s čudovitim pogledom na vrt.

Melegran In The Hills

V istrski vasici Kostanjica najdete ljubko istrsko hišico, s privatnim bazenom in zelenim vrtom. Gostom so na voljo štiri spalnice in štiri kopalnice, v pritličju pa najdete velik dnevni prostor z jedilnico in polno opremljeno kuhinjo.

Villa Torrecorta

Oaza miru, kjer se lahko v objemu narave udobno spočijete ter napolnite baterije. Gostje bivajo v 200 let stari vili, ki je bila sprva v zelo slabem stanju, a so jo lastniki predano in okusno obnovili. Vila se nahaja na robu gozda, daleč stran od naselja, gostje pa lahko zaplavajo v velikem zunanjem bazenu ali preprosto uživajo v miru na vrtu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!