fbpx

Valovite police in mizice za dom Maxa Voytenka

Dodatki za dom Kroll

Valovite police in mizice so delo dizajnerja in arhitekta Maxa Voytenka, ki slovi po svojem modernem oblikovanju in nas vedno znova preseneča z domiselnimi dodatki za dom. Tokrat se je vrnil s kolekcijo Kroll, sestavljeno iz sistema valovitih polic in klubskih mizic, ki so kot nalašč za popestritev sodobno opremljenega stanovanja z industrijskim pridihom.

Valovite police in klubske mizice za dom oblikovalca in arhitekta Maxa Voytenka so kot nalašč za opremo sodobnega domovanja ali pisarne, v katero želimo vnesti nekaj industrijskega pridiha.

Dodatki za dom Kroll
Dodatki za dom Kroll

Sistem polic in klubski mizici v dveh velikostih so na voljo v štirih barvah – turkizni, rumeni, črni in beli – ter narejeni iz jekla, prekritega z matirano barvo, ponujajo pa nešteto možnosti postavitve knjig, revij in časopisov, s katerimi tvorijo dekorativni grafični element za stene in tla.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.linestudio.com.ua

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.