Vans x Harry Potter: čarovniško navdahnjena kolekcija

Vans x Harry Potter

Vans bo izdal kolekcijo, navdihnjeno z najbolj znanim čarovnikom na svetu, Harryjem Potterjem, ki bo vključevala superge, oblačila in dodatke.

Prvič nas je Vans  z novo kolekcijo podražil prejšnji mesec, zdaj pa so na voljo tudi uradne fotografije čarovniško-modnega sodelovanja. Zaenkrat so razkrili le superge, oblačila in dodatki pa so še vedno zakriti v tančico skrivnosti. Prvi pogled na težko pričakovano kolekcijo razkriva, da so zastopane prav vse hiše z Bradavičarke.

View this post on Instagram

Where will the hat sort you?vans.com/harrypotter

A post shared by vans (@vans) on

Barve in podrobnosti vseh štirih hiš – Gryffindorja, Ravenclawa, Hufflepuffa in Slytherina – so tako preselili na različne silhuete kultnih superge Vans. Model Gryfiindor Vans Sk8-Hi krasijo rdeče in zlate črte, ob strani je grb, model Ravenclaw šahovnica v modro beli kombinaciji, na jeziku je grb, model Huffelpuff Slip-On je črn, na njem je le grb, Slytherin je odet v zeleno in črno kačje usnje, grb pa je prav tako na jeziku čevlja.

Če želite biti obveščeni o vsem, kar se dogaja s kolekcijo Vans x Harry Potter in predvsem o tem, kdaj bo na voljo, obiščite uradno spletno stran, kjer se lahko prijavite na novičke.

Vans x Harry Potter
Vans x Harry Potter

Dodatne Informacije

Več informacij:
vans.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Še zaščitna maska pokrije več: minimalističen bikini Fashion Nove za eksihibicionistke