fbpx

Varni podatki z ReadyNAS

Netgear je na letošnjem CES-u predstavil najnovejšega in najhitrejšega člana družine izdelkov ReadyNAS. ReadyNAS Pro Pioneer Edition (RNDP600E) je sistem shranjevanja brez nepotrebnih dodatkov in je primeren predvsem za uporabo doma ali za profesionalne uporabnike digitalnih večpredstavnostnih izdelkov. Z ...

Netgear je na letošnjem CES-u predstavil najnovejšega in najhitrejšega člana družine izdelkov ReadyNAS. ReadyNAS Pro Pioneer Edition (RNDP600E) je sistem shranjevanja brez nepotrebnih dodatkov in je primeren predvsem za uporabo doma ali za profesionalne uporabnike digitalnih večpredstavnostnih izdelkov. Z naprednimi možnostmi zaščite podatkov, izjemno zmogljivostjo in “svetlobno” hitrostjo delovanja v okoljih Mac, Windows in UNIX/Linux prinaša v digitalni dom pravo revolucijo. Uporabniki lahko z njim shranjujemo, skupno uporabljamo in zaščitimo datoteke ter digitalne večpredstavnostne vsebine v omrežjih LAN ali WAN, se zaščitimo v primerih odpovedi diska in dodamo v sistem dodatni prostor za shranjevanje brez prekinitve njegovega delovanja. Storitve pretakanja, na primer vdelan odjemalec BitTorrent, strežnik iTunes in SqueezeCenter, omogočajo, da ReadyNAS Pro Pioneer Edition shranjuje in omogoča skupno rabo vsebine v vseh domačih napravah, med drugim v napravah Xbox 360, PS3 in Squeezebox. ReadyNAS Pro Pioneer zagotavlja 14 hkratnih tokov 1080p HD.

Cena ni znana, na voljo na www.netgear.com

Prejšnje
Falafel king

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.