fbpx

Venera je v znamenju dvojčka: kaj nas čaka do 17. julija

Foto: envato

Planet ljubezni vstopi v ozvezdje dvojčkov 23. junija in bo tam ostal do 17. julija 2022. Komu planet ljubezni prinaša srečanje s sorodno dušo?

23. junija, je Venera prišla v ozvezdje dvojčkov in tam ostane do 17. julija. V teh treh tednih bo veliko možnosti za razvoj in srečo.
Poglejmo, kako lahko v tem času najbolje izkoristite svoj potencial.

Energijski šok

Mogočna Venera prinaša moč in energijo. Mnogi bodo končno dobili moč za premagovanje najrazličnejših ovir, ki so jih dolgo zadrževale in zaradi katerih si niso upali dlje. To je čas močnega naleta moči, energije in volje. To je še posebej pomembno v času, od 28. junija, ko se je začel retrogradni Neptun.

via GIPHY

Ljubezen

Venera je planet ljubezni. Če že imate sorodno dušo ali ste jo pravkar našli, vam bo Venera pomagala okrepiti odnos, poglobiti zaupanje, intimnost in narediti korak naprej. Toda za to ne morete dopustiti, da se vse zgodi samo od sebe. Morate biti odprti drug do drugega, govoriti o svojih občutkih, o tem, kaj vas moti, kaj bi radi bili boljši. To je edini način, da ustvarite odnos zaupanja in spoštovanja.

via GIPHY

Če ste samski, vam bo Venera poslala veliko priložnosti, da spoznate nekoga, ki je zanimiv in vreden pozornosti. Vaša sorodna duša ne bo pozvonila na vrata! Romantika, spogledovanje, zmenki – vse to se bo dogajalo od 23. junija in 17. julija.

Poslušajte svoje telo

Venera vam bo dala potrebno energijo za premagovanje utrujenosti, apatije… Če se trenutno ne počutite dobro, samo poslušajte svoje telo. Če želite v naravo, pustite vse in pojdite! Če bi raje ostali doma in se sprostili, naredite to. Nič vam ni treba narediti na silo.

via GIPHY

Kdo ima največ sreče?

Dvojčka, to je znak komunikacije. Zato bodo imeli vsi, katerih delo je povezano s komunikacijo z drugimi, možnost doseči dobre rezultate. Sreča bo sledila tistim, ki so pozitivni, veseli, odprti, nasmejani, ki želijo dobro sebi, pa tudi drugim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!