Verižica za zaščitno masko kot praktičen in stajliš modni dodatek

Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav smo še do pred nekaj meseci nonšalantno razmišljali o njih, se je izkazalo, da morajo zaščitne maske postati del našega vsakodnevnega življenja in situacija se na dolgi rok še gotovo ne bo spremenila. Vsi kupujemo maske za enkratno uporabo ali zaščitne maske za večkratno uporabo iz bombaža. Številni modni oblikovalci in "trendsetterji" pa so o njih začeli razmišljati kot o modnem dodatku.

Ker jih bomo očitno uporabljali še nekaj časa, vsekakor lahko začnemo razmišljati, kako jih bomo nosili in kombinirali k vsakdanjemu stajlingu. Zato so številne blagovne znamke že opazile potencial in so svojim vestnim strankam ponudile različne vrste mask, različno izrezane za maksimalno udobje na posameznem obrazu, v številnih barvah, vzorcih in z različnimi načini vezave, da se popolnoma prilagajajo obrazu.

Verižica za zaščitno masko.
Verižica za zaščitno masko.
Verižica za zaščitno masko.
Verižica za zaščitno masko.

Verižica za zaščitno masko

Morda ste opazili, da pogosto ne veste, kam bi dali masko, zato jo na primer zavežete okoli roke, jo zataknete za uho ali povlečete pod brado. Oblikovalci so se zato domislili verižice za maske po vzoru verižic za očala. Tako je maska ​​vedno varna okoli vratu in jo lahko spet nataknete na obraz, če morate vstopiti na javni prevoz ali v trgovine.

Verižica za zaščinto masko.
Verižica za zaščinto masko.

Seveda je ta način uporabe priporočljiv, kadar si morate masko nadeti večkrat v kratkem času, ko na primer vstopate v trgovine. Kadar pa na primer obiščete restavracijo, pa je vsekakor raje shranite v vrečko in jo zaščitite pred zunanjimi vplivi.

Spodnje verižice bodo vašo masko spremenile v pravi modni dodatek!

Dodatne Informacije

Več informacij na:
lelesadoughi.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Veganska obutev: veganski čevlji, ki so stilsko dovršeni in udobni