fbpx

Veseli dan prostovoljstva 2017

Veseli dan prostovoljstva 2017 bo potekal 16. maja 2017 na Prešernovem trgu v Ljubljani. Takrat se bodo v mestnem središču zbrale vse prostovoljske organizacije, ki bodo na stojnicah predstavljale svoje delovanje ter v svoje kroge povabile vse tiste, ki se čutite željni podati roko v pomoč vsem tistim, ki jim je sreča manj naklonjena.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Prešernov trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Na Prešernovem trgu bo 16. maja 2017 potekal Veseli dan prostovoljstva 2017. Približno 80 prostovoljskih organizacij in več kot 500 prostovoljcev se bo na ta dan zbralo v središču Ljubljane, kjer bodo na stojnicah predstavili poslanstvo in učinke svojih organizacij. Tradicionalni dogodek poteka pod pokroviteljstvom župana Mestne občine Ljubljane, vsako leto pa ga obišče več tisoč obiskovalcev.

PREBERITE ŠE: Grajski dnevi 2017 – Ljubljanski grad s pestrim dogajanjem za vso družino

Stojnice vsako leto obišče več tisoč ljudi
Stojnice vsako leto obišče več tisoč ljudi

Na stojnicah se bodo predstavile organizacije s socialnega in kulturnega področja, ekologije, trajnostnega razvoja in izobraževanja. Poleg stojnic bo poskrbljeno tudi za zabavo: animacijski programi bodo poskrbeli za interaktivno dogajanje in mreženje med organizatorji in udeleženci dogodka. Lepo vabljeni!

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.prostovoljstvo.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!