Happier camper – retro kamp prikolica, ki jo je navdihnil VW minibus

Ta izgleda priročna integrirana tenda!

Vam je všeč retro-moderen stil? Ste avanturistični po duši in ljubite drugačen dopust. Potem je ta kamp prikolica in njena modularnost to, kar ste vselej iskali.

Happier camper je blagovna znamka, ki vam s svojo kamp prikolico na obraz nariše nasmeh. Gre namreč za kamp prikolico, ki jo je navdihnil VW hipijevski minibus in je tudi zato kot nalašč za vse nostalgike.

Njeno obliko dopolnjuje nenavadna modularna notranjost, ki si jo lahko uporabnik prikroji po svojih potrebah. Tako lahko notranjost na primer spremenimo v megaposteljo, tovorno površino ali romantičen vikend prostor za dve osebi. Zaradi izjemno lahke in moderne konstrukcije ta 4 metre dolga prikolica tehta manj kot 500 kilogramov in jo lahko za sabo vleče pravzaprav kakršnokoli vozilo. Zunanjost je izdelana iz posebnih gumiranih zlitin in jo seveda lahko naročite v različnih barvnih kombinacijah. Zaradi svoje majhnosti pa jo zlahka parkirate na vsakem standardnem parkirnem prostoru. Ta prikolica pa je seveda tudi neodvisna od omrežja, saj jo dobite s 100-vatnimi sončnimi celicami in kopico že integriranih gadgetov, kot so zvočni sistem Bose, USB- in AC-vtičnice, ogrevan tuš ter priročna tenda. Gremo na dopust?!

Notranjost je popolnoma modularna in se spreminja v hipu!
Notranjost je popolnoma modularna in se spreminja v hipu!
Popolna romantika v dvoje!
Popolna romantika v dvoje!
Lahko služi kot tovorna prikolica. To ji omogoča modularna zasnova in zadnja vrata!
Lahko je tudi tovorna prikolica. To ji omogočajo modularna zasnova in zadnja vrata!
Vleče jo lahko katerokoli vozilo. Tudi MINI!
Vleče jo lahko katerokoli vozilo. Tudi MINI!

Galerija slik: Happier camper

Dodatne Informacije

Več informacij:
happiercamper.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Renault Megane eVision