fbpx

Veseli dan prostovoljstva

Vse generacije, vse barve, vsa znanja. Z ljubeznijo. To je slogan letošnjega Nacionalnega tedna prostovoljstva, ki se bo odvijal med 18. in 24. majem 2015, po vsej Sloveniji. V Ljubljani pa bo 21. maja na Prešernovem trgu, v sklopu festivala potekal Veseli dan prostovoljstva, ki je namenjen predvsem temu, da nam organizatorji predstavijo delovanja različnih prostovoljskih organizacij. Poleg tega pa nam dogodek ponuja tudi prijetno priložnost, da tudi sami postanemo prostovoljci in da se ob tem še pozabavamo, mrežimo in prijetno družimo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Prešernov trg, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

Na Prešernovem trgu v Ljubljani bomo 21. maja 2015, lahko preko različnih aktivnosti in prijetnih pogovorov spoznali več kot 100 prostovoljskih organizacij. Pozornost obiskovalcev in prostovoljcev bo usmerjeno v dogajanje na tematskih otočkih med stojnicami in na trgu. Dogajanje bo še dodatno popestrila tudi živa knjižnica, kjer lahko vsak izmed nas zelo osebno odkriva pisane zgodbe, ki jih piše prostovoljstvo po vsem svetu.

Dodatne Informacije

Več informacij:

prostovoljstvo.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!