fbpx

Vespa Elettrica: prvi Vespin električni skuter je čudovit

Vespa Elettrica (Foto: Vespa)

Vespa je v svet poslala fotografijo svojega prvega električnega skuterja Vespa Elettrica, ki ohranja tako zelo oboževan dizajn klasične Vespe, a bo vozilo, ko bo ugledalo luč sveta, veliko prijaznejše do okolja.

Električna vozila so prihodnost in tudi pri Vespi, najbolj kultni znamki skuterjev, gredo v korak s časom. Za zdaj so objavili le fotografijo svojega prvega električnega skuterja Vespa Elettrica, ki se prav nič ne odmika od klasičnega Vespinega dizajna.

Vespa Elettrica (Foto: Vespa)
Vespa Elettrica (Foto: Vespa)

PREBERITE ŠE: Nemčija dobiva prvi brezemisijski potniški vlak na gorivne celice

Poleg stila bo električna Vespa ohranila tudi druge klasične Vespine značilnosti, kot je preprosta uporaba, odzivnost in nesporen užitek pri vožnji, imela pa bo nekaj dodanih tehnoloških in inovativnih rešitev za povezovanje. Znano je že, da bodo Vespo Elettrico, ki že zdaj žanje veliko navdušenje in zanimanje, začeli izdelovati v drugi polovici leta 2017. Novico je podjetje Piaggio naznanilo dva dni pred milanskim motociklističnem salonom (EICMA).

Dodatne Informacije

Več informacij:
Vespa.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.