Vibrato spremeni vašo najlubšo skladbo v stensko umetnino

Vibrato

Kako, prosim? Pojdimo od začetka. Za začetek si predstavljajte, kako bi bila videti vaša najljubša pesem. Da, kakšna bi bila na pogled. Na listu papirja, fasadi hiše ali platnu, vseeno je. Razmislite, kakšne barve bi uporabili, katere like bi narisali, bi uporabili čopiče ali kaj drugega itd. No, zdaj lahko brez barvic in ostalih pripomočkov svojo pesem obesite na steno. Vse, kar morate storiti, je spoznati Vibrato.

Vibrato je spletna stran, na kateri lahko naložite pesem po izboru, ki se nato spremeni v slušno-vizualni umetniški izdelek. Proces je precej zanimiv. 4 x 4 palce velik, popolnoma prozoren kos plastike položijo na zvočnik, še prej pa nanj nanesejo posebno razredčeno črnilo. Nato prižgejo glasbo in umetnost se lahko začne. Rezultat je po navadi podoben meduzi ali gobi, gledano iz žabje perspektive, in vsaka je drugačna. Nato sliko povečajo ter jo natisnejo na 30 x 30 palcev velik kos 310-gramskega arhivskega papirja Somerset Velvet, ki mu dodajo še podpis in serijsko številko. Kupec dobi priložen tudi original slike. Vse skupaj za 240 evrov.

Svojo najlubšo skladbo spremeni v stensko umetnino.
Svojo najlubšo skladbo spremenite v stensko umetnino.

Če ustvarjate glasbo, si s svojimi skladbami lahko na tak način polepšate stene.

Galerija slik: Vibrato

Dodatne Informacije

Več informacij:
vibrato.us

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!