Victoria’s Secret Fashion Show 2016: tako je videti novi Fantasy Bra, modrček za tri milijone

Jasmine Tookes in modrček Fantasy Bra.

Pri Victoria’s Secret so razkrili modrček Fantasy Bra, ki ga bo na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016 nosila manekenka Jasmine Tookes, ki je v tej vlogi nasledila Lily Aldridge. Modrček je vreden kar tri milijone ameriških dolarjev, v živo pa bo prvič na ogled na modni reviji v Parizu.

24-letni Jasmine Tookes je pripadla čast, da na bližajoči se modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016, ki bo prvič potekala v Parizu, nosi znameniti modrček Fantasy Bra.


Tega je tokrat izdelal oblikovalec nakita Eddie Borgo, vanj pa so vložili kar 700 ur dela. Izdelan je iz devet tisoč dragocenih kamnov, poleg diamantov in smaragdov pa ga krasi tudi 18-karatno zlato. Vreden je kar tri milijone ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: V javnosti je nosila spodnje perilo Victoria’s Secret, ki se je promoviralo tudi kot vrhnje oblačilo


Fantasy Bra je prva nosila Claudia Schiffer leta 1996, Jasmine Tookes, ki je angelček eno leto, pa je 22 izbranka znamke Victoria’s Secret, ki ji je pripadla čast nositi znameniti modrček. Najdražjo različico modrčka so izdelali leta 2000, nosila pa ga je Brazilka Gisele Bündchen. Vreden je bil kar 15 milijonov dolarjev.

Leta 2014 sta ga prvič v zgodovini nosili kar dve manekenki, in sicer Adriana Lima in Alessandra Ambrosio. Tookesova novice, da bo prav ona tista, ki se bo na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016 sprehodila s tem prestižnim modrčkom, ki so ga v preteklosti poleg naštetih nosile manekenke, kot so Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Marisa Miller, Tyra Banks, Heidi Klum in Karolina Kurkova, ni smela izdati skoraj pol leta.

Po modni pisti v Parizu se bodo letos sprehodili naslednji angelčki – Adriana Lima, Jasmine Tookes, Elsa Hosk, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Josephine Skriver, Romee Strijd, Martha Hunt, Taylor Hill in drugi obrazi.

Galerija – Jasmine Tookes z modrčkom Fantasy Bra:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!