Dvojčka
V zraku · buzz buzz

Po spletu je ponovno zaokrožil izjemno čustven posnetek dvojčkov, ki po rojstvu še vedno mislita, da sta v maminem trebuhu. Posnetek je objavila babica Sonia Rochel, ki je na njiju uporabila novo tehniko kopanja ”The Thalasso”, nekakšen otroški spa iz majhne kadi in tuša za novorojenčke, v katerem ti dobijo občutek, da so še vedno v maternici. Video, ki ga preprosto moraš pogledati.

Kopanje novorojenčkov se sliši kot velik izziv, sploh za nekoga brez izkušenj. A ko boste videli video posnetek pariške medicinske sestre Sonie Rochel, boste spoznali, da je to lahko ena najbolj sproščujočih izkušenj v življenju. Terapevtska pa bo ne samo za vas, ampak predvsem za dojenčka.

PREBERITE ŠE: Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub?

Gre za tehniko kopanja The Thalasso, ki ob sproščujoči glasbi simulira okolje v maternici. Dvojčka iz posnetka, ki ostajata kljub rojstvu neverjetno povezana, sta tako prepričana, da še nista privekala na svet in da sta še vedno v maternici. Posnetek, ki si ga je na YouTubu ogledalo že preko 37 milijonov ljudi, te bo zagotovo ganil do solz.

Melania Trump v družbi soproga in sina. Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike? Ljubezen na prvi poljub Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub? cover-zaljubljen-par Hedonizem pri visokih obratih: je to najsrečnejši par na svetu? Prvi mednarodni dan kave Danes je 1. mednarodni dan kave! Obeležite ga v stilu, z nenavadno kavo. ·