Nissana 370Z dekorira krofe
V zraku · buzz buzz

V Sloveniji krofe povezujemo s pustom, v ZDA pa imajo krofi celo svoj dan: vsak prvi petek v juliju. Ob tej priložnosti je Nissan pokazal zanimivo metodo dekoracije krofov z mrvicami in samo predstavljate si lahko, kaj se je zgodilo, ko jih je v roke, ali bolje, v svoje pnevmatike dobil Nissan 370Z Nismo. Ne počnite tega sami doma!

Okraševanje sladic je običajno delikatno in precizno delo. Nissan 370Z Nismo tovrstne nežnosti ne pozna. Konec koncev to športno izvedbo Nissana 370Z kar razganja od moči, zato ne zna biti drugačna kot surova.

PREBERITE ŠE: Viktorijini angelčki posneli vroč videospot za pesem Can’t Stop the Feeling

In kje v tej zgodbi nastopijo krovi? V ZDA so nedavno praznovali nacionalni dan krofov, in Nissan je v čast tej priljubljeni sladici posnel kratki film, v katerem je glavna zvezda prav Nissan 370Z Nismo, ki s svojimi nič kaj nežnimi rokami (beri: pnevmatikami) zapelje v goro mrvic in z njimi dekorira krofe, pomočene v sladek preliv.

Tako Nissana 370Z dekorira krofe.Odpri galerijo
Pustil službo in šel v svet, a se ni pozabil javljati mami Pustil vse, se odpravil po svetu, a ni pozabil na zaskrbljeno mamo Star Wars Collectibles - detajlne replike rekvizitov iz Vojne zvezd Star Wars: podrobne replike filmskih rekvizitov iz Vojne zvezd LG Cord Zero Stavbo preplezala z vakuumskim sesalnikom! Stepan - medved, ki je hišni ljubljenček Ruski par, ki ima medveda za hišnega ljubljenčka ·