Dekoriranje krofov z Nissanom

Nissana 370Z dekorira krofe

V Sloveniji krofe povezujemo s pustom, v ZDA pa imajo krofi celo svoj dan: vsak prvi petek v juliju. Ob tej priložnosti je Nissan pokazal zanimivo metodo dekoracije krofov z mrvicami in samo predstavljate si lahko, kaj se je zgodilo, ko jih je v roke, ali bolje, v svoje pnevmatike dobil Nissan 370Z Nismo. Ne počnite tega sami doma!

Okraševanje sladic je običajno delikatno in precizno delo. Nissan 370Z Nismo tovrstne nežnosti ne pozna. Konec koncev to športno izvedbo Nissana 370Z kar razganja od moči, zato ne zna biti drugačna kot surova.

PREBERITE ŠE: Viktorijini angelčki posneli vroč videospot za pesem Can’t Stop the Feeling

Nissana 370Z se je takole izživljal nad krofi.
Nissana 370Z se je takole izživljal nad krofi.

In kje v tej zgodbi nastopijo krovi? V ZDA so nedavno praznovali nacionalni dan krofov, in Nissan je v čast tej priljubljeni sladici posnel kratki film, v katerem je glavna zvezda prav Nissan 370Z Nismo, ki s svojimi nič kaj nežnimi rokami (beri: pnevmatikami) zapelje v goro mrvic in z njimi dekorira krofe, pomočene v sladek preliv.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nissanusa.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Porsche 911 Targa (2020): ikona stila dveh svetov