Donald Trump in beloglavi orel
V zraku · buzz buzz

Orli ljubimo Ameriko, tako kot jo ljubi tudi Donald Trump. Zato bi pričakovali, da ga bo (zaradi njegovih kontroverznih izjav in politike) prej napadel vse kdo drug kot pa prav beloglavi orel, sicer nacionalni simbol ZDA. Neljubo presenečenje je orel za Trumpa pripravil na fotografski seansi za revijo Time, ki je moža Melanije Knavs in ameriškega predsedniška kandidata nominirala za osebnost leta. Naziv je kasneje pripadel Angeli Merkel, spletu pa videoposnetek, ki bo nasmejal mnoge.

Ste slišali, da je Donalda Trumpa napadel orel? Vse skupaj se je odvilo med fotografiranjem za slovito revije Time, vse skupaj pa je ujela tudi kamera. ”Vložek” beloglavega orla po imenu Uncle Sam (kakopak!), ki je Trumpu sprva razmršil frizuro, je bil nepričakovan, zato je bila tudi Donaldova reakcija spontana, njegova grimasa pa mu verjetno ni nič kaj v ponos. Je pa zato lahko toliko bolj ponosen na svoje reflekse, ki mu očitno še dobro služijo.

PREBERITE ŠE: Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike?

Kaj vse bi človek storil za naslovnico! Ta ptica je resnično nevarna, a čudovita.” pa je pripetljaj pospremil Trump, medtem pa je splet že pridno ustvarjal gife in meme.

Ljubitelji kave Najboljša darila za ljubitelje kave Najboljši selfiji leta 2015 To so najboljši selfiji leta 2015 Čudovita tla v Benetkah Benetke, kraj z najlepšimi tlemi na svetu odvisnotehnologija Obsedenost ljudi s tehnologijo skozi sarkastične ilustracije