fbpx

Nagradna igra: šik ogrlica Marc Jacobs Decadence

Veseli december se počasi preveša v drugi del, kar pomeni, da se bliža vrhunec obdarovanj. En dobri mož nas je že obiskal, dva delo še čaka. Da pa boste lažje počakali na darila pod božično jelko, smo si brado in rdeče-bela oblačila za ta čas nadeli kar pri City Magazinu in vam tako podarjamo šik ogrlico Marc Jacobs Decadence. In ko smo ravno pri Decadence. Si že slišala za glamurozno vonjavo, ki se že vije tudi po Sloveniji?

Bi imela šik ogrlico Marc Jacobs Decadence? Z nekaj sreče lahko postaneš ponosna lastnica tega čudovitega nakita. Vse, kar moraš storiti, je, da odgovoriš na naše nagradno vprašanje v nadaljevanju in upaš, da ti bo žreb naklonjen. Ja, tudi City Magazine se je navlekel prazničnega duha, a še bolj kot to nas je premamil duh razkošja revolucionarne dišave Marc Jacobs Decadence. Pod razkošni čutni lesni vonj, ujet v drzen dizajn v obliki torbice, se je podpisala Annie Buzantian.

PREBERITE ŠE: Nagradna igra: Chewy Hipo – novo grizalo v Sloveniji

Čaroben parfum Marc Jacobs Decadence.
Čaroben parfum Marc Jacobs Decadence.

Dišava je v vonj ujeta sočna italijanska sliva, zlat žafran in žameten iris, ki se kopa v opojnosti bolgarske vrtnice in kremnih nians sambaškega jasmina, tekoč jantar in papirusov papir pa prefinjeni vonjavi dodajata glamur.

Nagradna igra je zaključena.

Pravilen odgovor na vprašanje ‘Kje živi dedek Mraz?’ se glasi B: pod Triglavom. Nagrado prejme Mateja Marie Lampreht. Čestitamo! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.