fbpx

FREYWILLE: praznično razkošen nakit

Le kaj se bolj ujema s prazničnim razpoloženjem kot razkošen nakit FREYWILLE? Inspiracijo za svoj praznični in slavnosti editorial je FREYWILLE našel v sentimentalni naklonjenosti mondenim dvajsetim letom preteklega stoletja.

V zagrebškem hotelu Esplanade, v oazi najlepšega art-deco interjerja v tem delu Evrope, sta v vlogi modela za razkošen nakit zasijali slovenski ambasadorki FREYWILLE, mezzosopranistka Manca Izmajlova in manekenka Nataša Pinoza. Za odlično kompozicijo je poskrbela kreativna sinteza sijajnega umetniškega vodje in stilista Petra Trbovića z vrhunskim fotografskim dvojcem Decker+Kutić.

Nataša Pinoza za FREYWILLE.
Nataša Pinoza za FREYWILLE.

V kolekciji FREYWILLE je poudarjena umetniška in simbolna dekorativnost, izpopolnjena s čarobnimi teksturami in elegantnimi kreacijami. Gre za odlično sodobno interpretacijo obdobja inovativnosti in domišljije, duha poletne lahkotnosti, v katerem je bila rojena sodobna ženska drznega videza in obnašanja.

PREBERITE ŠE: FREYWILLE nakit, ki izraža ljubezen

Manca Izmajlova za FREYWILLE
Manca Izmajlova za FREYWILLE

Nakit FREYWILLE navdušuje z večnimi motivi secesije; svetleče zlate linije Gustava Klimta v kombinaciji z zlato obleko poudarjajo simbol razkošja. Nežno romantični odtenki kolekcije FREYWILLE Pepita Rose Pastel pozivajo k begu k romantiki in nostalgičnim občutkom ter so simbol hvaležnosti in sreče.

Dodatne Informacije

Več informacij:
freywille.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.