Film War for the Planet of the Apes (2017)
Kulturni izbor · film

Film War for the Planet of the Apes je tretje nadaljevanje franšize Planet opic. V njem se vrača opica Caesar (Andy Serkis), ki svojo vrsto vodi v poslednjo bitko z ljudmi, ki jim načeluje okrutni Woody Harrelson kot polkovnik. Kot režiser se vrača Matt Reeves, ki je režiral že prejšnji film Zora planeta opic (2014).

Caesar in druščina se po treh letih vračajo na filmska platna v filmu War for the Planet of the Apes, ki je nadaljevanje filma Zora planeta opic (2014). V tretjem delu leta 2011 ponovno zagnane ‘opičje’ franšize se obeta poslednja bitka med ljudmi in opicami, po kateri bo v prihodnosti prostor samo za ene.

Mi ali oni, svari Woody Harrelson kot okrutni polkovnik, ki vodi bitko proti opicam, medtem ko Caesar bije tudi bitko s samim seboj in svojimi temačnimi nagoni, saj želi maščevati svojo vrsto, potem ko ta utrpi hude izgube zaradi človeške vrste.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Obalna Straža (Baywatch, 2017)

Če izgubimo, bo to … planet opic.” Za koga navijate? Kdo zmaga v bitki za planet, boste izvedeli julija 2017.

Galerija – utrinki iz filma War for the Planet of the Apes (2017):

Film War for the Planet of the Apes (2017)Odpri galerijo

cover-et2 20+ najbolj legendarnih filmskih uspešnic vseh časov Film The Fate of the Furious (2017) Filmski napovednik: The Fate of the Furious (Hitri in drzni 8, 2017) Film Spider-Man: Homecoming (2017) Filmski napovednik: Spider-Man: Homecoming (2017) Film Obalna straža (Baywatch, 2017) Filmski napovednik: Obalna Straža (Baywatch, 2017) · · · ·