Koš dosežen z največje višine.
V zraku · buzz buzz

Fantje iz ekipe How Ridiculous so postavili nov svetovni rekord v košu z razdalje v zgodovini. Košarkarska žoga je namreč skozi obroč poletela potem, ko je preletela kar 126,5 metrov višine, kar je (plus višina koša) višina jezu na Tasmaniji (Avstralija). In čeprav je težko biti ne skeptičen, ko gre za posnetke na spletu, pa so rekord potrdili pri Guinnessu, tako da že mora biti avtentičen.

Ekipa How Ridiculous, ki se ukvarja z izvajanem trikov za dober namen, je zopet opozorila nase. Po letu 2011, ko so postavil rekord v košu iz višine 67 metrov in iz 91,5 metra dve leti kasneje, so zdaj letvico pomaknili še više- kar 126,5 metra visoko! Žogo so skozi obroč spravili z metom z vrha jezu Gordon na Tasmaniji. Koš, ki jim ga gotovo zavidajo tudi najboljši košarkarski ostrostrelci.

PREBERITE ŠE: Je Eddie Hall najmočnejši človek na svetu?

V katerem poskusu menite, da jim je uspelo?

PicMonkey Collage Izbor zabavnih ponesrečenih rojstnodnevnih tort PicMonkey Collage Najbogatejši slavni pari leta 2015 Bližnjice na tipkovnici, ki jih želite poznati 50 bližnjic na tipkovnici, ki vam bo spremenilo življenje in prihranilo čas [osX in Win] Znane blagovne znamke in njihova čudaška originalna imena. Znane blagovne znamke, ki so imele prvotno čudaška imena ·